Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy chcieli byście taki launcher?

piotrek693206

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pytanie czy chcieli byscie launcher który zawiera w sobie mozliwośc zmieniania skinów , dużo wersji, różne mod packi mogą być też własne (wasze)

Oczywiscie launcher nie wyglądał by tak że Login i graj tylko trzeba było by sie zarejestrować na stronie zalogować zmienic skin i w launcherze zalogować się (żeby ludzie nie włamywali się na konto). Tak jak oryginalny minecraft.net tylko przerobiony i dodany dużo wiecej funkcji piszcie też co dodać może co usunąć będzie szybciej :) Jestem w stanie wszystko zrobic :P.

Zrobiłem już taką pierwszą wersje launchera logowanie działa i skiny też wygląda to tak :

Launcher : 

235591403120781217848.png

strona :

481831403120781217848.png

Launcher oraz strona jest ledwo co napisana więc zostanie dodane duuuużo więcej opcji :)

Chcę was tylko spytać czy chcecie taki launcher ?

Opublikowano

Wizualnie jest strasznie słaby. Ciekawy pomysl, ale MagicLauncher daje wystarczająco opcji według mnie.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Tak pomysł okey , ale po co ?

Jest wiele laucherów typu : Minecraft by Zuchu , MagicLauncher , itp.

Po co kolejny? Trudne będzie się przebić aby ktokolwiek pobierał tego lauchera. Ale może ci wyjdzie , trzymam KCIUKI ;)

Jak coś z tego wyjdzie daj znać :)

Opublikowano

Tak pomysł okey , ale po co ?

Jest wiele laucherów typu : Minecraft by Zuchu , MagicLauncher , itp.

Po co kolejny? Trudne będzie się przebić aby ktokolwiek pobierał tego lauchera. Ale może ci wyjdzie , trzymam KCIUKI ;)

Jak coś z tego wyjdzie daj znać :)

Z tego co mi wiadomo Minecraft By Zyczu ma/miał wirusa. Magic Launcher chyba nie ma możliwości wgrania swojego skina. 

Ref :D

Opublikowano

Jak dla mnie wygląd jest ok, ale osobiście nie widzę potrzeby dla kolejnego launchera. Za duża fragmentacja jest i już teraz musze mieć 3 różne zainstalowane, by grać w różne paczki : / wkurzające jest to...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...