Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jest tu jakiś grzybiarz ?

Xzbityt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jest tu jakiś grzybiarz ?

Chcę zrobić gildie która będzie w top 10 na serwerze s29 jeżeli W OGÓLE POWSTANIE W TEN PIĄTEK lecz potrzebuje pomocy gram w sf około 2 lata miałem już wiele swoich gildi i mam w tym doświadczenie i oczywiście jestem pełno letni lecz potrzebuje pomocy grzybiarza lub nawet kilku którzy na start załadują troszke grzybów na gildie zarabiam 4tyś miesięcznie w niemczech lecz przez pierwszy miesiąc nie mogę załadować nic do gildi bo mam inny wydatek ( nowy samochód) oczywiście po miesiącu na kolejną wypłatę będę kupywal 4tyś grzybów które przeznacze na gildie żeby nie było że polegam tylko na innych więc jeżeli jesteście grzybiarzami (nie dziećmi) piszcie w komentarzach ile macie doświadczenia w owej grze i ile możecie przeznaczyć na gildie a ja się odezwę na priv i wszystko ustalimy co do nazwy itp .

Opublikowano

Doczepie się do tematu lecz w trochę innym sensie. Poszukuje osoby sprytnej do założenia gildii.. Sprytnej w sensie osoba ta powinna wiedzieć o co chodzi (ale przytaczając grzybki w inny sposóB). Oczywiście wszystko do dogadania oraz plan na zarobek tak jak to było na serwerze 14 oraz 15. Jeśli ktoś jeszcze się tym zajmuje to pisać pw :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...