Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe komendy GM 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, poszukuje komend gm ale nie tych co zwykle tylko nowych nie podanych w internecie. Chodzi mi o to ,że są komendy ale nie na nowe bronie zbroje i inne eq z metin2 pl. Jeśli ktoś zna komendy na nowe mobki (Azraela, Tartara itp) czy nowe bronie 90-105lvl i nawet te nieb.stalki to prosze napisać.

Opublikowano

Siemka, poszukuje komend gm ale nie tych co zwykle tylko nowych nie podanych w internecie. Chodzi mi o to ,że są komendy ale nie na nowe bronie zbroje i inne eq z metin2 pl. Jeśli ktoś zna komendy na nowe mobki (Azraela, Tartara itp) czy nowe bronie 90-105lvl i nawet te nieb.stalki to prosze napisać.

Od tego masz Bazę MYSQL Omg !

Myśl człowieku trochę.

Opublikowano

chodzi o to, ze komendy sluza do dawania ci itemow ktore są juz w grane w bazie mysql oraz cliencie, jezeli widzisz na privach jakas nową bron, to pierw musisz ja wgrać u siebie w maszyne oraz w clienta gry a dopiero potem bedzie ci dzialac pod komenda /i nr id broni czy zbroi, tak samo jest z potworami.

Opublikowano

Udało mi się :) znalazłem w navicat item proto i mob proto tam troszke tego jest jak znaje inne itemki to może mały poradnik zrobie z wyszukaniem nowych komend.

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale ID itemów/mobów jest indywidualne dla każdego serwera, chyba że mówimy tutaj o standardowych rzeczach.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Chodzi mi oczywiście o standardowe itemki i moby bo nwm jakie kto ma rzeczy pododawane na serwie :P zresztą nie wszyscy wiedzą gdzie są ID mobów i itemków na serwie

Opublikowano

To ,że ktoś nie zna podstaw to nie koniec świata ja też mało umiem robić na serwie ale takie sprawy jak dodanie gm czy zwiększenie dropu można w ciągu 1h obcykać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...