Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawy nauszne do 150zl!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Otoz mam az 150zl (bon za przedluzenie neostrady) i zamierzam je wydac na jakies dobre sluchawy NAUSZNE (nie to wciskane gowno zasysajace sie w uszach). Dla mnie 150 to astronomiczna kwota, i mysle ze da sie za to kupic jakies zajebiste sluchawy :) jakie polecacie do takiej kwoty? Zalezy mi na niezlym basie, jak najlepszej jakosci i porzadnym wyciszeniu, a takze na duzym nauszniku zakrywajacym cale ucho (nie jak ten skladany badziew philipsa z okraglymi nausznikami). Licze na wasza pomoc i poleca lajki :)

Ejejejej! Nie chce do grania, tylko do muzyki :D

(Bez mikro itp)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Fatlity Gaming sobie kup sa dobre jak na taka cene. 150 zl to nie jest duza ci powiem rozumiem 400 zl np razery to tak ale ponizej 300 za specjalnych to nie bedzie ale lepsze niz te lumpy z biedry.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ejejejej! Nie chce do grania, tylko do muzyki :D

(Bez mikro itp)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Do słuchania muzyki to dobre są te:

http://www.ceneo.pl/12079977

Tylko musisz miec dobra karte dzwiekowa jak chcesz sluchawki do muzyki bo takato efektu nie bedzie ;p

Mam Sony Xperia Sola z Walkmanem i plyty pozgrywane w 320 kbps, wiec chyba o dzwiek nie ma sie co martwic :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...