Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ModPack dla MPCForum od Actiona ?

ActionPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

Witam właśnie robię dla was paczkę modów na wersje 1.7.2 , ale więcej nie zdradzę.

Otóż mam dwa problemy z paczka:

Które Shadery wolicie ?

SEUS v 10.0

4272214031166711012863.png

6699914031167991012863.png

MrMeepx3sShadersv04.0 RC

7088614031169911012863.png

9128614031170561012863.png

5014114031171111012863.png

Mam również dziwny problem ze skinem

5765214031172061012863.png

76561198151853599.png
Opublikowano

Woleć można któreś z nich, ale do paczki można wrzucić oba bo to nie problem dać do folderu shaders ; ] Jak tak sobie myślę to pewnie i tak część użytkowników tego forum(w tym ja) nie będzie korzystała z shaderów... ; (

Opublikowano

Woleć można któreś z nich, ale do paczki można wrzucić oba bo to nie problem dać do folderu shaders ; ] Jak tak sobie myślę to pewnie i tak część użytkowników tego forum(w tym ja) nie będzie korzystała z shaderów... ; (

Będzie wersja:

Lite dla słabych komputerów czyli słabe shadery i mało modów.

Extreme dla okropnie mocnych komputerów nowe biomy mocne shadery , oraz inne mody poprawiające grafikę np:Mob Dismerbement i inne.

Tylko że na obu paczkach jest ten sam problem ze skinem, screen w temacie.

76561198151853599.png
Opublikowano

Zdecydowanie MrMeepx3sShadersv04.0 RC, SEUS naprawdę potrafią ostro walić po oczach. + nie podobają mi się. :P

Fajnie planujesz i myślisz o osobach ze słabszymi komputerami, tak więc nic tylko czekać na "premierę".

1367996595-U582588.png

Opublikowano

<--- Kocham Te Reklamy :D

MrMeepx3sShadersv04.0 RC no jasny wybór epickie są bo seus walą po oczach
pozdro :)

Chcesz się dowiedzieć nieco o mnie? Zapraszam na mój profil ?

Opublikowano

A będzie możliwość pobrania paczki tzw High Light? Chodzi o to że są wszystkie mody ale bez shaderów. Mógłbym na nich grać ale ich nie znosze. Dla mnie w tej grze nie mają sensu. Pozdro :D

Kliknij tutaj aby otworzyć mój GitHub.

Prawie cały czas jestem na Discord𝗣𝗮𝗳𝗳𝗰𝗶𝗼#6330

Opublikowano

A będzie możliwość pobrania paczki tzw High Light? Chodzi o to że są wszystkie mody ale bez shaderów. Mógłbym na nich grać ale ich nie znosze. Dla mnie w tej grze nie mają sensu. Pozdro :D

Jak nie chcesz shaderów to wystarczy że z folderu mods usuniesz plik shadersmodcore.

Czy chcecie moda better horses ?

Piszcie w komentarzach jakie mody mam dodać.

Ps: Instalacja będzie łatwa ponieważ to będzie instalator

76561198151853599.png
Opublikowano

Ok dzięki za info, to wtedy sobie je usune. Co do modów to chciałbym się zapytać czy będzie Craft Guide czy NEI? Wolałbym Craft Guide gdyż to drugie troche laguje i na dodatek nie jest wygodne w obsłudze. Co do innych modów to mógłbyś dodać jakieś zestawy broni np gdzie są te kusze i włócznie. Nie pamiętam już nazwy, chyba more weapons oraz generowane dungeony. 

Opublikowano

Ok dzięki za info, to wtedy sobie je usune. Co do modów to chciałbym się zapytać czy będzie Craft Guide czy NEI? Wolałbym Craft Guide gdyż to drugie troche laguje i na dodatek nie jest wygodne w obsłudze. Co do innych modów to mógłbyś dodać jakieś zestawy broni np gdzie są te kusze i włócznie. Nie pamiętam już nazwy, chyba more weapons oraz generowane dungeony.

Jest CraftGuide ponieważ NEI crashuje.

A z broni to balkons weapons.

76561198151853599.png
Opublikowano

No właśnie, chodziło mi o balkons :D Jak pojawi się paczka to chętnie zagram. Także czekam.

Opublikowano

Raczej to wina optifine, mi też potrafiła jakaś tam funkcja zmienić wygląd gry. Np miałem problem z animacjami bo nie było ich widać a wszystkie animacje były wtedy włączone + grafika Fancy.

Opublikowano

Jak amator zajmuje się modami, to nie dziw się że masz takie problemy ze skinem.

Problem rozwiązany.

Zawinił SmartMoving , gdy się zmieniało shadery to się takie coś robiło.

76561198151853599.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...