Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer total Hardcore! Zajrzyj.

Oldis

Zagrasz?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Byłbyś chętny na taki rodzaj rozrywki?

• Tak
      2
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Planujemy stworzyć serwer hardcore, lecz nie chodzi tutaj o hardcore w stylu skkf'a czy innych.. Hiooo zapytacie o co chodzi? Już odpowiadam. Co wy na totalnie zerowy drop z stone? Niski procent, tak, że każde złoto będziecie szanować i zastanawiać się, czy warto biegać samemu.. Co planujemy? Stworzyć coś zupełnie innego, coś co przyciągnie was na dłużej.. I tutaj jest nasza prośba! Co byście chcieli zobaczyć na waszym wymarzonym serwerze? Prosimy o konkrety!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nic tutaj nie przedstawiłeś ;-;. Jeden pomysł, który nie do końca ma sens....

fajnie by było, gdyby serwer był podzielony na 4 frakcje. Gracze z tej samej frakcji nie powinni móc ze sobą walczyć. 

Można byłoby podzielić serwer na sektory (np. 25 sektorów) i gracze walczyliby o przejęcie mapy.

Każdy sektor mógłby mieć w sobie coś wyjątkowego. Np. kopalnie złota tylko na tym terenie, bądź zamki, albo jedyny portal do endu!

Mogłyby być sektory pasywne (na których nie można walczyć)

Jeżeli ktokolwiek chciałby użyć powyższych pomysłów to chcę brać udział w rozwijaniu takiego serwera ;-;

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Hmm czytając to nasunął mi się tutaj stary klimat GTA San Andreas ; o Nie wiem dlaczego, ale pamiętam, że tam gangi walczyły o teren i mapa była śmiesznie pokolorwana xD

Chodzi tutaj głównie o maluteńki drop z stone.

By nie było tak, że każdy ma 40 koxów i klepa ^^

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

brak jakiegokolwiek rankingu 

kiedys jak sie gralo to mozna bylo znalesc ekipe normalna a teraz kazdy tylko biega zeby nabic se ranking 

Napisz odpowiedz jako pierwszy 

dostan warna za powielanie odpowiedzi 

gj pseudo moderatorzy 

Opublikowano

Mały drop = Mała grywalność !

ale.. możesz dać w kit Kilofik wyd. V :)
od razu będzie lepiej

04:20

Opublikowano

Zrób Coś typu Real Life ;)

Zaczynasz od smieciarza, a kończysz jako Milioner ;)

Czyli np zbierasz zborze [ uzbierasz i sprzedasz ] to wtedy awansujesz na Pracownika Taniej siły roboczej
Czyli górnik, kopiesz w jaskini węgiel [ uzbierasz i sprzedasz ] I znowu awansujesz na wyższą posadę 

Można to lepiej dopracować

Opublikowano

niektórzy ludzie mam wrażenie że kompletnie nie rozumieją o co chodzi... pewnie nigdy nie grali ;p

Gildie bez cuboidów ( kreciki kreciki <3)

brak rankingu

niski drop tak jak pisałeś

punch wylaczony tylko knock

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...