Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z jakich stron pobierać

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z jakich stron moge pobierać anime oprócz diff anime  bo tam jest ich mało i nie piszcie mi animezone bo tam 98% nie da sie pobrać chodzi mi o stronkę gdzie można pobrać wszystkie anime jakie tam są i żeby było ich tam trochę

Opublikowano

Podajesz ścieżkę do napisów w programie.

W przypadku VLC wybierasz zakładkę napisy i dodaj plik z napisami albo dajesz ppm na obraz i robisz to samo.

W większości odtwarzaczy będzie podobnie.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Ja swoje anime pobieram z strony shippuden czyli jest to naruto mam 1080p i napisy pl odrazu jak wyjdzie xD Potem odpalam vlc i ogladam polecam ci znalezc strone stworzona dla tego anime tak jak ja to zrobilem. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Witam z jakich stron moge pobierać anime oprócz diff anime  bo tam jest ich mało i nie piszcie mi animezone bo tam 98% nie da sie pobrać chodzi mi o stronkę gdzie można pobrać wszystkie anime jakie tam są i żeby było ich tam trochę

Wystarczą torrenty.

Wpisujesz do google nazwę danego anime i na końcu słowo torrent. Jeśli anime ma więcej niż pół roku to wpisujesz nazwę danego anime i słowo torrent BD lub torrent Blu-Ray.

Napisy ściągasz z animesub i po prostu zmieniasz ich nazwę na taką samą jaką ma dany odcinek anime.

Wtedy media player classic automatycznie je wczytuje. Najlepiej mieć zainstalowane kodeki k-lite codec pack, gdyż razem jest directvobsub do napisów.

Jeśli czasy się nie zgadzają to robisz synchro. W przypadku ass to prościzna (wystarczy zainstalować aegisub).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam z serwisów polskich gdzie dodają 1 anime. Przeważnie udostępniają oni możliwość pobierania z ich tłumaczeniami :)

Opublikowano

Polecam z serwisów polskich gdzie dodają 1 anime. Przeważnie udostępniają oni możliwość pobierania z ich tłumaczeniami :)

Nie ich. Ołlajny podpieprzają napisy z ANSI. Wyjątkiem jest naruto i parę innych tytułów od anbu np..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...