Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który z tych itemów na Luciana i Cait

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dziś w patchu 4.10 dodali nowy item który zwie się 'Essence Reaver'. Będzie on dobry na Luciana bądź Caitlyn, czy jednak nowy Bloodthrister jest lepszy ze względu na tą nową pasywke? 
Lucianowi mana idzie jak pojebana, więc myślę, że ten nowy item może być dobry bo przywraca on mane, ale chciałbym jeszcze poznać waszą opinię. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

To też zależy jak grasz. Dla mnie ten przedmiot świetnie pasuje do Ezreala. Chociaż dla Luciana też powinien się sprawdzić.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Wlasnie do tych trzech ww. postaci jest bardzo dobry ten item. Polecam go budowac na Ezrealu, Caitlyn i Lucianowi.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Również uważam, że na Lucianie i Ezrealu idealnie sprawdzi się ten item. Na Corkiego myślę, że też nie głupi pomysł.

Opublikowano

Zagrałem Lucianem i miałem ten item jako pierwszy i działał jako drugi ie 3 botrk 4 lw i ga.

Oglądałem też dziś Imaqtpie i tak samo składał i kille wchodziły ładnie tak jak farma:)

Polecam ten item na Lucka.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

To jak jest już o tym itemie temat, to zadam pytanie. Czy warto budować go na ashę?

Opublikowano

To jak jest już o tym itemie temat, to zadam pytanie. Czy warto budować go na ashę?

O właśnie, zapomniałem o Ashe. Ten item może na prawde dobrze z nią współgrać, gdyż jej przełączne Q zżera mane, a z tym itemem nic by prawie nie brało.

Sprawdzę i ocenię, ale wydaję mi się, że ten item może być na nią dobry. Szkoda jednak, że Ashe jest out of meta i nie ma żadnego escape systemu, bo to wyklucza ją na granie przeciw innym, lepszym marksmanom. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...