Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol pytania ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam więc tak bola używam od niedawna więc duuużo rzczy jeszcze nie wiem i tu kieruje do was pytania.

Jeśli są potrzebne liby to wrzucam je do folderu common wraz ze skryptem i po odpaleniu bola zaznaczam to i to czy tylko np:skrypt

Jeśli mam SAC wraz ze skryptem do riven to czy musze tak samo jak wyżej po odpaleniu bola zaznaczyc same sac czy sac wraz z skryptem

Opublikowano

Libów znajdujących się w folderze Common nie da się zaznaczyć, są one dostępne dla skryptów przez cały czas.

Musisz zaznaczyć SAC oraz skypt (większość skryptów SAC wrzuca się do folderu Common i problem z głowy).

Opublikowano

Tylko ,że na free userze można tylko 5 skryptów mieć w common

Teraz naszło mnie następne pytanie czy jeżeli wyszedł update to czy będe musiał sciągać nowe skrypty czy bedą działać te stare? ;)

http://scr.hu/2s92/0zmbn tu masz foto i zobacz ,że moge zaznaczyć lib;)

Opublikowano

Free userzy mogą mieć nieograniczoną ilość skryptów w folderze Common, natomiast nie w folderze Scripts, tam występuje ograniczenie do 5 skryptów.

Na pewno umieściłeś tego liba w folderze Common? Btw. ten lib jest domyślnie wgrany w BoL'a od jakiegoś tam update i teraz jest już zbędny.

Opublikowano

Ooo kurcze ale jestem głupi wrzuciłem go do folderu script a nie do common sorry moj błąd

Czy moge ten skrypt do riven wrzucić do common?

Czy jeżeli wyszedł update to czy będe musiał sciągać nowe skrypty czy bedą działać te stare?

Opublikowano

Ooo kurcze ale jestem głupi wrzuciłem go do folderu script a nie do common sorry moj błąd

Czy moge ten skrypt do riven wrzucić do common?

Czy jeżeli wyszedł update to czy będe musiał sciągać nowe skrypty czy bedą działać te stare?

Podaj link do skryptu, którego używasz.

Wszystko zależy od tego czy w update wystarczająco dużo się zmieniło i czy skrypt ma opcję autoupdate.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...