Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glupi wlamywacz

odwal sie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zal jebany cebulaku polski sam zarub na rp a nie

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Mogę się założyć, że komuś "sprzedałeś" i w odpowiednim momencie zabrałeś konto...

Opublikowano

HAHA CEBULOZA SIE SZERZY CZEMU SADZICIE ZE TAK ZROBILEM NIC TAKIEGO NIE MIALO MIEJSCA UKRADLI MI KONTO KEJLOGEREM

Cicho lamo z bronzu.

@topic

Wątpie,bo kto normalny daje 8k RP na konto które dopiero co ukradł ?

Chyba nikt :D

Opublikowano

Debil detected :E 

Kto o zdrowym umyśle wrzuci 8k RP na konto...  Ojebałeś kolesiowi konto i tyle. 

p.s GIŃ W BRONZIE :E:E :E: E

Opublikowano

Debil detected :E 

Kto o zdrowym umyśle wrzuci 8k RP na konto...  Ojebałeś kolesiowi konto i tyle. 

p.s GIŃ W BRONZIE :E:E :E: E

To nic przy tych 25k rp co wydałem na konto :) CheaterMan może potwierdzić bo był przy zakupach skinów i champów ;p

Ale 8k też dobre, gz.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

@ScoTubek

I czym się chwalisz , po pierwsze jesteś z bronzu i usuń to ikonkę ^^ po 2 możesz nas okłamywać...

EDIT : Sorry chodziło mi o typka który założył temat :)

Opublikowano

@ScoTubek

I czym się chwalisz , po pierwsze jesteś z bronzu i usuń to ikonkę ^^ po 2 możesz nas okłamywać...

Ale z jakiego bronzu o czym ty pierdolisz? i kim ty jesteś? A co do okłamywania to nie muszę, dużo osób wie ile mam skinów i champów :) a co do chwalenia to mogę bo mnie stać :)

Opublikowano

Ale z jakiego bronzu o czym ty pierdolisz? i kim ty jesteś? A co do okłamywania to nie muszę, dużo osób wie ile mam skinów i champów :) a co do chwalenia to mogę bo mnie stać :)

Sorry man chodziło mi o typka który napisał ten temat xD

Opublikowano

Sorry man chodziło mi o typka który napisał ten temat xD

A to sorry za najazd ale trochę się wkurzyłem :P

@Topic: co z tym tyloma RP zrobisz? :)

Opublikowano

Cicho lamo z bronzu.

@topic

Wątpie,bo kto normalny daje 8k RP na konto które dopiero co ukradł ?

Chyba nikt :D

No właśnie...

//Topic: Jeśli nie ukradłeś tych RP/Sam nie doładowałeś to GZ :)

Opublikowano

kurde Ty to fajnie masz też bym tak chciał żeby tak nagle 8k rp jak sie konto odzyska, ale ja to cebulak to co moge zrobić, tylko banany tak mają :(

<>

Opublikowano

Szczerze nie chce mi się wierzyć że ktoś na świeżo kradzione konto doładował by tyle rp... Na pewno sprzedałeś konto a potem go okradłeś, po prostu żenada ...

Opublikowano

O tak jesteś taki zajebisty masz 8k RP teraz na pewno laska na ciebie poleci przecież jesteś taki bogaty co z tego że siedze w wood VI o tak tak

Opublikowano

wow a ja bym zrobił z tego zupe cebulowa przeciez za takie pieniadze moszna wyszyfic cala rodzine na dfa dni a nie kupofac jakiez rpkki

z

Opublikowano

Mało i biednie - cebulsko.

Ja w 2 tygodnie na moim marnym PC'cie robie tyle reflinków, że spokojnie mam te 10k RP + sporo IP :D

Marny troll topic - słabo hasztagnoob

Opublikowano

la2y175pfrk4.png

BORZEE  CHENRYKU xD HAHA

TEN SAM CZITER TERZ MNIE DOPAD

HYBA SIĘ SPUSZCZE Z RADOŚCI

#KURT_ROLSON

-

A tak na serio - edytowanie w paint'cie jest bardzo łatwe :) Temat jest Fake'owy.

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Gostek ma farta a kto to zrobił to mi go żal poniewarz tyle rp to kur..wa nigdy niemjałęm nejwięcej 5000 i tylko na postacię wogulę nie myślałem o skinach

Opublikowano

Mało i biednie - cebulsko.

Ja w 2 tygodnie na moim marnym PC'cie robie tyle reflinków, że spokojnie mam te 10k RP + sporo IP :D

Marny troll topic - słabo hasztagnoob

morda tylu rp moge sie w kilka godzin dorobic cebulo

@topic

jusz sie na westa przenioslem zeby nie bylo ze zlodziej ja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...