Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newtribals - zpowiedź

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już niedziele planujemy ponowny start serwera Newtribals. 

Serwer, który działał prawie 2 lata wystartuje ponownie w niedziele wieczorem! Planowana prędkość to x70-350.  Także możecie się wypowiedzieć na ten temat. Oczywiście nie będziemy działać miesiąc albo tydzień. Od razu wykupujemy serwer na kilka miesięcy to potwierdzimy w razie konieczności screenami.

Co do newtribals.pl - nigdy tego nie sprawdzałem, ale jest to śmieszne, że ktoś nie potrafi własnej nazwy sobie ogarnąć.

Z góry piszę nie szukam administracji.

*Start może przesunąć się o 1 dzień +/-.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Fajnie tylko jaki adres? Za to podałeś adres konkurencji. Nie masz praw do tej nazwy i nie ty ją wymyśliłeś. Gdyby nie było takiego serwera i stawiałbym serwer plemion prawdopodobnie sam bym go tak nazwał bo to najbardziej domyślna nazwa.

Ale chętnie zagram. Tylko podaj adres bo tak to nie ma jak.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fajnie tylko jaki adres? Za to podałeś adres konkurencji. Nie masz praw do tej nazwy i nie ty ją wymyśliłeś. Gdyby nie było takiego serwera i stawiałbym serwer plemion prawdopodobnie sam bym go tak nazwał bo to najbardziej domyślna nazwa.

Ale chętnie zagram. Tylko podaj adres bo tak to nie ma jak.

Start jutro godzina 16/18 o ktorej wolicie.

SERWER NEWTRIBALS PROWADZILEM 2 lata i jestem wlascicielem domeny newtribals.com. A to ze oni wykupili sobie newtribals.pl

to juz ich glupota. Domena drozsza od calego ich serwera.

wywalilem /k

Opublikowano

Haha no ładnie ja już się zarejestrowałem mam nadzieje, że zrobicie reset. Proponuje na start dać więcej surowców bo jestem w nowej wiosce i nic nie mogę wybudować.

Oczywiscie ze bedzie reset. Nic trudnego sie zarejestrowac dla osoby myslacej :D

wywalilem /k

Opublikowano

Wygląda nawet spoko i puki co nawet płynnie to działa ale nie działają profile graczy i na mapie jak kliknę w jakąś wieś to mogę w niej ustawić bonus i zobaczyć ile w danej wiosce jest woja więc proszę to poprawić 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...