Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozbudować postać?

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Przed chwilą zacząłem gre w gladiatusa i mam 2 lvl i 497 złota (eq takie jak na starcie gry) i powiedzcie mi jak rozdawać statystyki? Jeszcze nic na statystykach nie rozdawałem

Opublikowano

Skille rozdawaj głównie w charyzmę, potem w zręczność i władanie. Z EQ Podobnie. Celuj w takie z takimi skillami. Pamiętaj, że jak wymaksujesz np. charke to nie kupuj zbroi dających charkę, bo marnujesz golda.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Skille rozdawaj głównie w charyzmę, potem w zręczność i władanie. Z EQ Podobnie. Celuj w takie z takimi skillami. Pamiętaj, że jak wymaksujesz np. charke to nie kupuj zbroi dających charkę, bo marnujesz golda.

niekoniecznie. np. jak dobrze rozwinie staty, dajmy na to będzie handlował, na 6/7lvl będzie miał staty mniej więcej takie: siła 20, władanie 30, zręczność 45, budowa 20, charyzma 35/50, int 10 to lepiej kupić eq bez dodawania stat, ale z blokiem i krytem.

Opublikowano

niekoniecznie. np. jak dobrze rozwinie staty, dajmy na to będzie handlował, na 6/7lvl będzie miał staty mniej więcej takie: siła 20, władanie 30, zręczność 45, budowa 20, charyzma 35/50, int 10 to lepiej kupić eq bez dodawania stat, ale z blokiem i krytem.

Itemy z blokiem są przydatne tylko na topce i to tylko w arenie 2-9. Jak juz to amulety i pierscienie na kryta.

Itemy na bloka sa jeszcze potrzebne tylko na lochach, a do tego troszke mu brakuje ;)

@ Down

Wcale nie piszą, że jest on niepotrzebny. Jest on przydatny, ale jak lecisz na topkę to bardziej kryt. blok przyda się tylko w topce ... Potem kryt i blok nie są już tak bardzo potrzebne.

Btw gościu się pyta bardziej o staty niż o ubranko.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Itemy z blokiem są przydatne tylko na topce i to tylko w arenie 2-9. Jak juz to amulety i pierscienie na kryta.

Itemy na bloka sa jeszcze potrzebne tylko na lochach, a do tego troszke mu brakuje ;)

widać jak wygląda Twoje doświadczenie w tej grze, skoro uważasz, że kryt i blok jest niepotrzebny,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...