Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

25fq5gz.jpg
image.png
informacje.png
IP: McEasy.hostmc.pl
---
Sloty: 50-100
---
Typ: Survival + Frakcje
---
PvP: Tak
---
Premium: Nie
---
Nether: Tak
---
Potwory: Tak
---
Zwierzeta: Tak
---
Whitelist: Nie

administracja.png
Właściciel ----> Miike19
Admin ----> Dominik000
Helper ----> Groochu
Helper ----> DamiPL123

pluginy.png

informacjedodatkowe.png
Start serwera zaplanowany jest na piątek tj.21 czerwca o godzinie 17:00.
Mamy nadzieję, że serwer wam się spodoba.
Liczymy na waszą obecność!
Gdy będzie ts online to poinformujemy o tym na serwerze!
Jest plugin na stoniarki oraz otherdrop:

Opublikowano

Z reklamy NIC się nie dowiedziałem. Niewiadomo jaki drop, ssów brak. Z IP można wyznioskować że to następny j*bany serwer z dużym dropem.... 

Opublikowano

Z reklamy NIC się nie dowiedziałem. Niewiadomo jaki drop, ssów brak. Z IP można wyznioskować że to następny j*bany serwer z dużym dropem.... 

Po pierwsze drogi kolego. Podstawowe informacje są napisane i to wystarczy. Jeżeli potrzebujesz encyklopedii o serwerze to zrób go sam i wtedy pisz sobie książke, a nie nabijasz posty.. Jak się nie podoba Ci sewer z dużym dropem to nie komentuj, proste. SS'y fakt, przydałyby się. A ip to tylko IP.. Weż się ogarnij  ;)

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Panie Administratorze, Prezentacja ma zachecac, a nie odstraszac. Wlasnie mnie troszke odstrasza, po za tym ze jest to easy Survival nic wiecej nie wiem. Na prawde, dobra prezentacji do 1/4 dobrego serwera ;) Swiadczy rowniez o Administracji, czy sa leniwy, czy potrafia cos zrobic itd ;) Zycze powodzenia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...