Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia 3D

kapsel123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tibia 3D

Mam zamiar stworzyć Tibie 3D.Jednak nie wiem ja się za to zabrać. Mam pomysł aby napisać program który przepisze mi otbm na 3D. Jednak nie jestem dobry w programowaniu. POMOCY !!!!!!

Opublikowano

Hahahha... Nie masz o tym pojęcia = nie masz szans tego zrobić. To tak jak ja bym napisał "Chcę napisać swojego windowsa 9. POMOCY !!!!!!"...

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

ktoś kiedyś robił Tibię 3D, nawet dość dokładnie opisał to na tym forum.

poszukaj, może odkopiesz.

z tego co pamiętam (mogę się mylić), ktoś odtwarzał mapę Tibi w Minecrafcie (nwm czy tak to się pisze)

Opublikowano

Tibia 3D

Mam zamiar stworzyć Tibie 3D.Jednak nie wiem ja się za to zabrać. Mam pomysł aby napisać program który przepisze mi otbm na 3D. Jednak nie jestem dobry w programowaniu. POMOCY !!!!!!

"Mam pomysł aby napisać program który napisze mi otbm na 3D" Aha xDDDD To się nazywa konwerter, w dodatku niewykonalny.

Może przedstawisz nam ten pomysł panie pro hakjerze ?

temat troll.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

To jak kiedyś uda Ci się stworzyć tej projekt, bez posiadania jakiejkolwiek wiedzy o programowaniu, to napisz mi na PW i powodzenia!

Marny troll.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...