Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawy pomocnik (RM/PP) z ligi Angielskiej !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Navas, IF Schurle, IF Sturrdige (To jest bodajże PS)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

@Szajkers  A Valencia, Ben Arfa, Moses, McGeady ?

Właśnie na niego patrzyłem, jak myślisz nada się   ;) ? Stosunkowo niski overall ;)

Ja nim grałem jako prawy napastnik to napiszę ci tak.Miał więcej goli niż Schurle na lewej.Dobry strzał (szkoda że z dystansu gorszy) 4 słabszej,4 sztuczek,trudno go przepchnąć,z bliska jak pójdzie bomba to strzał robi wrażenie + 192 cm czy tam trochę mniej do główek zawsze się przyda.Ja nigdy nie patrzę na Overall ;)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Ja nim grałem jako prawy napastnik to napiszę ci tak.Miał więcej goli niż Schurle na lewej.Dobry strzał (szkoda że z dystansu gorszy) 4 słabszej,4 sztuczek,trudno go przepchnąć,z bliska jak pójdzie bomba to strzał robi wrażenie + 192 cm czy tam trochę mniej do główek zawsze się przyda.Ja nigdy nie patrzę na Overall ;)

To znaczy ja też nie patrzę na overall, ale już robie jak najlepszy skład, a nigdy nim nie grałem i nie wiem czy lepiej kupić takiego Valencie czy dużo tańszego Arnautovica :)

Opublikowano

Polecam : 

ST

Van Persi

Aguero

Eto

RM

Ben Arfa

Walcott 

Sterling TOTS 

CM

Toure

LM

Willian

Opublikowano

Polecam : 

ST

Van Persi

Aguero

Eto

RM

Ben Arfa

Walcott 

Sterling TOTS 

CM

Toure

LM

Willian

Chyba zakupie Ben Arfe, chyba że jeszcze coś proponujecie ;)

Opublikowano

McGeady, przed zakupem Naniego świetnie się spisywał w moim zespole. Ben Arfą też grywałem w narodowym składzie Francji, porównywalny do pana wcześniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...