Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jak kupie sobie PREMIUM na nick na którym mam itemy, to wszystko mi zniknie?

poland190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem. Na różnych serwerach mam jakieś itemy i rangi. Moje pytanie brzmi: Czy jak kupie sobie MINECRAFT PREMIUM na ten nick na którym gram, VconPL to wszystkie itemy lub rangi mi znikną? Bardzo prosze o szybko ODP.!

x

Opublikowano

Jeżeli twój login premium będzie taki jak no premium to nic Ci nie zniknie.

W przeciwnym wypadku musisz prosić administrację o przeniesienie wszystkiego :3

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Jak serwery są no-premium to ci nic nie zniknie . Poniewaz masz tam komende /login +++++ , i logujesz sie na swoje konto na którym grałeś ale już ze skinem

Opublikowano

Nie ma prawa Ci nic zniknąć. Zmiana typu konta na PREMIUM nie ma żadnego wpływu na Twój stan w grze multiplayer. Inna sytuacja jest w chwili kupna PREMIUM na konto o innym nick'u

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...