Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hosting serwerów PaySafeCard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję hostingu TYLKO Paysafecard ponieważ nie mam konta w banku, a nie chciałbym płacić sms.. Dlatego szukam Hostingów na PaySafeCard wiem że takie są a więc napiszcie mi propozycje :)

Opublikowano

Sprawdź ofertę Maxcraft.pl/Pukawka.pl

Z ich strony:

- Najniższy możliwy ping, bo serwery są ulokowane w Warszawie w najlepszym data center ATM (tego nie daje żadna inna firma)

- Ochrona przed atakami ddos
- Najlepszy support, czyli zespół czterech techników dostępnych zarówno przez nowoczesny i autorski system ticketów w panelu jak i przez tradycyjny telefon (tego nie daje żadna inna firma)
- Autorski panel

- Darmowy itemshop do każdego serwera w domenie itemshop.pl (tego nie daje żadna inna firma)
- Doskonały system monitoringu serwerów, z powiadamianiem sms
- Nowa autorska konsola - najlepsza w Polsce
- Monitoring obciążenia serwera
- Edytor plików on-line połączony z webftp
- Pełen dostęp przez FTP
- Darmowa baza MYSQL

- Darmowy serwer głosowy Mumble
- Domena serwera nazwa.maxc.pl i nazwa.maxcraft.pl (bez portu )
- Automatyczny oraz ręczny backup serwera
- Program partnerski - 25% od zakupu serwera z Twojego linku
- Serwery Teamspeak3  w bardzo dobrych cenach
- Płatności PaySafeCard z najniższą prowizja
- Możliwość instalacji dowolnego silnika, dowolnych modów i pluginów
- Instalator pluginów, modów i silników w panelu

- Darmowa Dynmapa
- Darmowy hosting WWW

- Już niebawem możliwość legalnego zarabiania na serwerze bez 40% procent prowizji, z pełną obsługą rachunków i pitów (tego nie daje żadna inna firma)

- największy i najstarszy polski hosting serwerów gier - 8 lat doświadczenia!

- współpraca między innymi z:
Król Julian: http://www.youtube.c...c15ZxzlDziVShXg
Husiek: http://www.youtube.c...pUvzNc8_qAsPNhQ

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Crafthost.pl

Fiberhost.pl

Pukawka.pl

Omgserv.com

Servhost.pl

Itd. ;)

To co podałeś to na każdym paysafecard ?

Opublikowano

Od 13 lat możesz utworzyć swoje konto bankowe, np w BZWBK. 

Co do paysafecard, jest to raczej mało opłacalna forma płatności i nie każdy hosting ją wspiera, już lepiej zrobić konto paypal i isć na pocztę zrobić przelew xD

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

Obecnie większość hostingów ma opcję płacenia Paysafecard
Jednakże tylko Pukawka ma 14% prowizji, a reszta ma 15%
Wynika to z tego, że Pukawka jako jedyna załatwiała umowę bezpośrednio z Paysafecard, a reszta ma przez przedstawiciela w Polsce, czy jakoś tak.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Sprawdz i napisz heh. Wszystko wam trzeba pod nos podsuwac.

Sprawdzałem niestety, nie na każdej stronie piszę o płatnościach :)

Od 13 lat możesz utworzyć swoje konto bankowe, np w BZWBK. 

Co do paysafecard, jest to raczej mało opłacalna forma płatności i nie każdy hosting ją wspiera, już lepiej zrobić konto paypal i isć na pocztę zrobić przelew xD

Niestety, mi nie pozwalają jeszcze zakładać konta bankowego nawet jeśli mam prawie 16 lat :) Konto PayPal ? za bardzo na tym paypalu się już nie znam za to się jakoś płaci co miesiąc ? nie wiem za bardzo :P

I z tego co wiem to jeżeli będę wyciągać pieniądza z banku (gdybym miał konto) to za każdym razem braliby mi 5 zł.. A płatnego banku też nie chce :) Póki nie mam pracy to raczej nie skusze się na konto bankowe.

Opublikowano

mineserv.eu także posiada możliwość płatności karta PaySafeCard.

Przepraszam, jesli w moich postach nie bedzie polskich znakow - mieszkam w Niemczech.

Opublikowano

Możesz też płacić przelewem na poczcie, albo w banku. Pobierają wtedy od cb do 4 złoty prowizji i cała reszta kasy doładowuje twoją skarbonkę :D

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...