Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Freeservers.pl to dziala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj znalazlem freeservers.pl i tak probuje to zrobic cos nie dziala az wkoncu sie udalo i sie tak dziwie (mam premium wiec moglem za darmo zrobic) klikam start i probje wejsc i jakie moje zdziwienie bylo gdy zobaczylem ze na to wszedlem jak nie wierzycie sam mozecie zobaczyc ip: xxx nie jest to zadna reklama chcialem sie tylko podzielic taka informacja ze to dziala i jest darmowe (nawet pluginy mozna instaloac)

Opublikowano

Na tej serwerowni jest stosowany overselling, czyli jest sprzedanych 100 serwerów Minecraft każdy ma przydzielone po 512 MB RAMu a serwer, na którym to stoi ma 8-16 GB RAMU. Logicznym jest, że inaczej im by się to nie opłacało. Po drugi jeżeli na serwerze nie ma aktywności przez jakiś czas to jest on wyłączany by zwolnić miejsce dla tych działąjącyh. 

txt1j9.jpg

Nie jest możliwym, by im się coś takiego opłacało.

Opublikowano

gralem chwile z kolegami i lagow nie ma dobry zeby z kolegami sobie pogac jaksie nudzi ale jak taki na serio chce ktos zrobic serwer to sie to nie nadaje

Opublikowano

gralem chwile z kolegami i lagow nie ma dobry zeby z kolegami sobie pogac jaksie nudzi ale jak taki na serio chce ktos zrobic serwer to sie to nie nadaje

No co ty nie powiesz.

A lagi są zauważalne jeśli mapa się zaczyna renderować.

Od siebie dodam że wole grać przez hamachi niż zakładać serwer na tym freeservers.

;-) ;-)

Opublikowano

Na tej serwerowni jest stosowany overselling, czyli jest sprzedanych 100 serwerów Minecraft każdy ma przydzielone po 512 MB RAMu a serwer, na którym to stoi ma 8-16 GB RAMU. Logicznym jest, że inaczej im by się to nie opłacało. Po drugi jeżeli na serwerze nie ma aktywności przez jakiś czas to jest on wyłączany by zwolnić miejsce dla tych działąjącyh. 

txt1j9.jpg

Nie jest możliwym, by im się coś takiego opłacało.

Paprotko:

Mamy 10 serwerow po 128GB, nie 16GB czy tez 8GB.

Oferta z ktorej korzystamy znajduje sie tutaj: http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/px120ssd

Jezeli jest ktos zainteresowany ;)

Opublikowano

Wiem z czego korzystacie. I wiem jak to u was wygląda. Ale widzę, że prosperujecie :D

Oj tam oj tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...