Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czy opłaca się kupować Fiore?

ʌǝуz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czemu nie ? co prawdą w 80 % ją blokują na rankedach ale jeśli nie zablokują , to masz Farta i przyciśniesz ;] 

Więc kupuj ! :)

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Kupuj ;) Jest bardzo mocna, zwłaszcza jak dostaniesz feed'a na początku to już po grze praktycznie :)

Kolejny "Lol'owiec" a co... ;)

Tylko narazie 21 lvl :3

Opublikowano

a czemu nie ? co prawdą w 80 % ją blokują na rankedach ale jeśli nie zablokują , to masz Farta i przyciśniesz ;] 

Ma dopiero 11lv dlatego rankedy odpadają.

759081466790725720585.png

Opublikowano

Banują ale chyba w Bronze/Silver :) Zresza jak byłem w silverze rzadko spotykałem tego bana gdyż fiora jest usless :) Może i jest w hoooy silna ale wystarczą jakieś cc i typowa "full ad fiora" pada jak mucha :) Chyba że ktoś potrafi w inny sposób wykorzystać potencjał tej postaci.

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

Nie kupuj jej ult ma być w najbliższych patchach całkowicie zmieniony, więc bym się wstrzymał. Jeszcze Np riven ją jedzie przez stuny (każdy stun dla niej to 80% dead)

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej wspomniał. Fiora niestety jest bardzo zależna od early. Jeśli nie nafeedujesz się nią w pierwszych minutach gry, to już później tylko przeszkadzasz tą postacią, taka jest prawda. Są o wiele lepsze postacie na topa, które ładne cisną całą grę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...