Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hell - piekło ciągnące się bez końca!

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry ;)

Mam ogromny problem. Gram w LoL'a już od czasu, lecz w sezonie 4 grałem powiem szczerze od niechcenia i mam strasznie słabe MMR. Wrzuca mnie do każdego meczu, który przegrywam (loosing strike po 11 gier, ze statami na plusie), w każdym meczu z moich gier trafia mi się AFK, lub jakiś totalny feeder. Win ratio ogólne mam ok. 30%, jest to porażka, nigdy wcześniej tak nie miałem. Byłem Plat V, w 2 tygodnie grając codziennie po parę gier trafiłem do Golda III, gdyż moje MMR było tak niskie. Jaka rada na to konto, po prostu wyczekać, do końca sezonu i sobie odpuścić, czy jakoś próbować wyjść z tego hell (Jakbym grał na BoL'u, to nie ma problemu, Cassio bym dziś był w Plat V+, lecz gram na czysto).

Dzisiaj jakimś szczęściem wygrałem 2/4 rankedy. Co sądzicie na ten temat?

UWAGA: Wszystkie odpowiedzi typu, znajdź maina, roamuj grę, będą raportowane dla moderacji mpc. Tak, każdą grę staram się roamować, lecz ostatnio grałem 2v5, gdyż 3 poszło afk, więc takie gry nie są do wygrania. Przeciętnie w 1 na 10 gier trafi mi się normalna drużyna. Nie, nie ja feeduję, zawsze zaczyna albo top, albo mid, albo bot i zaczyna się zabawa, gdy w 10minucie jest wynik 0:11. Nie ma żadnej rady na tych ludzi, dokładnie w każdym meczu bez wyjątku jest ktoś kto już zaczyna wyzywać i pisać 'loose game' w looby.

Jaka Wasza rada? Przeczekać ten sezon i grać 1 ranked na miesiąc, czy próbować jakoś wyjść z tego bagna, w które się wpakowałem.

Wszystkie przydatne odpowiedzi, będą nagradzane forumowymi lajkami,

Pozdrawiam ;)

Ernest

Opublikowano

Czasem dłuższa przerwa potrafi zdziałać naprawdę bardzo dużo. Na twoim miejscu poszukałbym osoby do duo z wyższym MMR. Seria 10-15 wygranych potrafi naprawdę wysoko je podnieść.

MMR w nowym sezonie tak czy owak będziesz miał takie samo i do placementów dobierze ci osoby o podobnym.

Opublikowano

Po 1 nie wbił byś cassio jak mówisz Plat V bo po twoim zażaleniu na tym forum mogę stwierdzić że nie masz mózgu

Po 2 graj duoQ z kolegą ...

Opublikowano

Hmm skoro umiesz grać i w ogóle wszystko to dochodzi do tego taka umiejętność jak carrowanie ale skoro grasz niby bardzo dobrze a mimo to przegrywasz prawie wszystko widocznie jej nie posiadasz. Ja tam bym grał dalej rankedy kiedyś w końcu będziesz musiał wygrać ale zacznie dobierać takie gówna do enemy, że będziesz lepszy od nich i wygrasz. 

PS. Duo?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Bry ;)

Mam ogromny problem. Gram w LoL'a już od czasu, lecz w sezonie 4 grałem powiem szczerze od niechcenia i mam strasznie słabe MMR. Wrzuca mnie do każdego meczu, który przegrywam (loosing strike po 11 gier, ze statami na plusie), w każdym meczu z moich gier trafia mi się AFK, lub jakiś totalny feeder. Win ratio ogólne mam ok. 30%, jest to porażka, nigdy wcześniej tak nie miałem. Byłem Plat V, w 2 tygodnie grając codziennie po parę gier trafiłem do Golda III, gdyż moje MMR było tak niskie. Jaka rada na to konto, po prostu wyczekać, do końca sezonu i sobie odpuścić, czy jakoś próbować wyjść z tego hell (Jakbym grał na BoL'u, to nie ma problemu, Cassio bym dziś był w Plat V+, lecz gram na czysto).

Dzisiaj jakimś szczęściem wygrałem 2/4 rankedy. Co sądzicie na ten temat?

UWAGA: Wszystkie odpowiedzi typu, znajdź maina, roamuj grę, będą raportowane dla moderacji mpc. Tak, każdą grę staram się roamować, lecz ostatnio grałem 2v5, gdyż 3 poszło afk, więc takie gry nie są do wygrania. Przeciętnie w 1 na 10 gier trafi mi się normalna drużyna. Nie, nie ja feeduję, zawsze zaczyna albo top, albo mid, albo bot i zaczyna się zabawa, gdy w 10minucie jest wynik 0:11. Nie ma żadnej rady na tych ludzi, dokładnie w każdym meczu bez wyjątku jest ktoś kto już zaczyna wyzywać i pisać 'loose game' w looby.

Jaka Wasza rada? Przeczekać ten sezon i grać 1 ranked na miesiąc, czy próbować jakoś wyjść z tego bagna, w które się wpakowałem.

Wszystkie przydatne odpowiedzi, będą nagradzane forumowymi lajkami,

Pozdrawiam ;)

Ernest

Specjalnie dla Ciebie na zielono masz te lepsze fragmenty :)

Moja porada:

Patrz na siebie nie na innych i naucz się grać.

Widzisz jak ktoś robi coś źle? Napisz ale nie w sposób typu: "stop feeding noob" itp.

Ktoś za dużo pisze? Mute, i tyle w temacie.

Nie płacz tyle. To jest gra. To ma być zabawa a nie męczarnia więc jak nie chce Ci się grać to nie graj bo jesteś gra zaczyna się w głowie. Nie chcesz wygrać - nie wygrasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...