Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bez-nazwy_53a171fe17240.png

Witam. Piszę ten temat ponieważ chciałbym zostać GM'em na prywatnym serwerze Metin2. Jestem Grafikiem, więc mogę pomagać przy różnego typu projektach związanych z grafiką. Więc zaczynamy :>

Czas się przedstawić :) Na imię mam Rafał, lat 18. W Metina gram ponad 5 lat. Na PL'u spędziłem ponad 3 lata (dopóki nie dodali tych "gówienek"). Serwery prywatne to coś, w co chcę inwestować. Chciałbym prowadzić serwer, który będzie stał i stał. Wiem, co brakowało, brakuje i zapewne będzie brakować zarówno mi jak i Graczom na PL. GM'em byłem na dwóch serwerach - niestety padły. Dość szybko nawiązuję nowe znajomości i potrafię pracować w grupie. W głowie mam wiele pomysłów na serwer, lecz wdrążyć jest je trudno :)

Na serwer jestem w stanie poświęcić 5-6h. dziennie. Może to się zmieniać (dni wolne, praca). 

Nie wiem czy to można nazwać ofertą, ale niech będzie :)

-Tworzenie forum (IPB, Przemo, vBulletin, PhpBB3, Xen Foro, MyBB),

-Tworzenie Grafiki na serwer jak i forum,

-Pomoc przy serwerze Gry jak i TS3,

-Organizację eventów,

-Solidną pracę i opiekę nad serwerem.

Prace:  http://mypixel.pl/host/pliki/1_53a176ef52223.png http://mypixel.pl/host/pliki/1_53a176ef52223.png - to są tylko przykłady :)

Pozdrawiam i zapraszam do współpracy :)

Kontakt: PW - Forum, GG: 10822365

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...