Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol, wersja vip i możliwości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od pewnego czasu ciekawi mnie bol, chciałbym dowiedzieć się na temat tego trochę więcej.

Wiem, że wersja vip daje nam zupełnie nowe skrypty, które w ogóle nie działają na free, tak?

Chyba lepsze trafianie spelli, ale to nie wiem jak to działa. Szybciej chyba po patchu możemy używać, czy jak.

Gdyby ktoś mógł mi przedstawić dokładniej co to daje, bo mniej więcej to wiem, byłoby miło. ;)

Jestem ciekaw, bo widzę że BoL Vip staje się popularny, a do końca nie wiem, co to daje, a że lubię

grać w LoLa to chciałbym wiedzieć na temat tego trochę więcej.

343731479829004887779.png

Opublikowano

BoL Vip daje mozliwosc wysylania Pakietow, dzieki temu dzialaja Exploity takie jak Wiekszy zasieg Q Ryze czy rzucanie skilli z plecow, rowniez na Cassio. Jest jeszcze pare innych exploitow dokladniej na niewidzialne Q Singeda i Q Ashe bez many.

Vip pozwala kilka godz po update grac na BoL'u.

Osobiscie nie polecam, gdyz aktualnie mozna wyciagnac tyle samo grajac na Free Bolu co na Vip, nie liczac czekania tydzien po update. Na Exploitach sie nie oplaca grac bo mozna wylapac Bana, VPrediction czyli tak jak pisales rzucanie skilli jest teraz dla Free dlatego powtarzam nie oplaca sie kupowac Vipa.

Vip rowniez daje nieograniczona ilosc Custom Skryptow do odpalenia.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@2xup : cebula detected. Jeżeli dla ciebie 30 zł miesięcznie to wydatek (bo nie polecasz) to smutne musisz mieć warunki.

Aktualnie vip jest najbardziej opłacalny jakoś od mocnej platyny. Jest to za sprawą vprediction, które działa na free userze a jak wiemy Syndra od Hondy działa najlepiej ze wszystkich tak więc = free elo. Nie ma bata byś przegrał linię z tym skryptem na zwykłego szarego gracza bez BoLa w przedziale brąz-plat. Wyżej nie wiem jak działa bo siedzę w platynie ale pewnie działa dobrze.

Jak nie mainujesz mida to kup vipa bo jest tam pełno skryptów pod adc (cracki do preseries itp znajdziesz w necie) czy toplanerów. Jak masz vipa to masz dostęp do exploita - rzucanie skilli plecami. Co do niewidzialnej trucizny Singeda i darmowego Q Ashe.. działa to na free userze doskonale.

Opublikowano

Ja gram na free bolu, i jest zajebisty :) 

Jedyny ,,-'' to czekanie tydzień po update ;/ 

No i maksymalna ilość custom skryptów 5, ale skrypty których nie używasz możesz wtedy przenieść do innego folderu, a aktualnie jakie chcesz mieć włączone przenosisz do folderu bola ze skryptami i wychodzi na to samo (no chyba że chcesz mieć odpalonych na raz ponad 5 customów ale nwm na co by było aż tyle) :D 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

VIP : 

- Możliwość korzystania z BoLa zazwyczaj tego samego dnia, którego nastąpił patch.

- Nieograniczona ilość custom scriptów.

- Możliwość korzystania z pakietów.

- Dzięki możliwości korzystania z pakietów, będą Ci śmigać wszelkie cracki ;]

empty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...