Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który czołg wybrać ?

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dzisiaj zacząłem grać i podobają mi sie te czołgi strzelające z daleka chyba Artyleria sie to nazywa :D 

Który wybrać aby nauczyć sie grać, nie chce nie potrzebnie wydawać pieniędzy 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

<p>Wszystkie artylerie są na sw&oacute;j spos&oacute;b dobre.<br />

Amerykańskie mają dmg, ruskie mają celność, brytyjskie szybkostrzelność. Każda się czymś wyr&oacute;żnia, ja osobiście polecam Brytyjskie, ponieważ Xt najbardziej przydaje się na CW.</p>

Opublikowano

<p>Wszystkie artylerie są na sw&oacute;j spos&oacute;b dobre.<br />

Amerykańskie mają dmg, ruskie mają celność, brytyjskie szybkostrzelność. Każda się czymś wyr&oacute;żnia, ja osobiście polecam Brytyjskie, ponieważ Xt najbardziej przydaje się na CW.</p>

No to brytyjskie :D Jak coś będzie na ciebie xD

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Gdybym teraz zaczął grać od nowa, zrobiłbym amerykanów. Najlepszy splash, najlepszy dmg, w miarę ogarnięty wychył działa na boki, no i zasięg na całą mapę (nie licząc t57, oraz "ksiendza" - m7 Priest).

Opublikowano

Gdybym teraz zaczął grać od nowa, zrobiłbym amerykanów. Najlepszy splash, najlepszy dmg, w miarę ogarnięty wychył działa na boki, no i zasięg na całą mapę (nie licząc t57, oraz "ksiendza" - m7 Priest).

Zazwyczaj patrzy się na Xt. GC ma zasięg na całą mapę, do tego magicznie wyciąga zza kamieni. DMG bardzo podobny, splash nie wiele mniejszy. Najlepsza arta na CW.

Opublikowano

Zazwyczaj patrzy się na Xt. GC ma zasięg na całą mapę, do tego magicznie wyciąga zza kamieni. DMG bardzo podobny, splash nie wiele mniejszy. Najlepsza arta na CW.

Niby tak... ale popatrz sobie na arty, przez które będzie musiał iść. Brytyjczycy nie są dobrą linią dla nowicjusza

Opublikowano

Niby tak... ale popatrz sobie na arty, przez które będzie musiał iść. Brytyjczycy nie są dobrą linią dla nowicjusza

Brytyjska linia jest jedną z najłatwiejszych, jeśli nie najłatwiejszą. Jedyną wadą jest mały zasięg strzału i ewentualnie wolne pociski.

Opublikowano

Każdy tier tej artylerii jest przyjemny, a newbie sobie poradzi z pewnością. Najtrudniej będzie z piątym tierem, bo ma mały zasięg, lecz jest strasznie celna. VIt jest szybki, dobre camo, szybkostrzelny i ma dobrą celność.

Od VII tieru jest z górki, bo DMG w miarę i co najważniejsze ma wychył działa.

Opublikowano

Dodaj, że jest szybki tylko, gdy jedzie do tyłu :P

To nie ten czołg ;) Vt jedzie szybciej do tyłu, niż do przodu. VI to ten super szybki.

Opublikowano

ja uważam, że francuzy są idealną artylerią dla nowicjusza, zasięg na całą mape, już od III czy IV tieru, dosyć spory dmg, wychyl idealny, i celność w sam raz, na X jest wieża dzięki czemu celownik się nie resetuje i magazynek, którym możesz kogoś sypać co 6 sekund

Opublikowano

ja uważam, że francuzy są idealną artylerią dla nowicjusza, zasięg na całą mape, już od III czy IV tieru, dosyć spory dmg, wychyl idealny, i celność w sam raz, na X jest wieża dzięki czemu celownik się nie resetuje i magazynek, którym możesz kogoś sypać co 6 sekund

Dosyć spory dmg? Najmniejszy ze wszystkich nacji. Francja jest spoko, sam robię (niestety) tą linię (chyba odpuszczę), ale lepsza jest linia angoli. 

Opublikowano

To nie ten czołg ;) Vt jedzie szybciej do tyłu, niż do przodu. VI to ten super szybki.

Crusader SP jest to po prostu działo zamontowane na podwoziu Crusadera... niestety, zamontowano je w taki sposób, że gdyby postawić obok niej Crusadera, to okazałoby się, że przód artylerii to tył czołgu.

Opublikowano

Ja mam aktualnie M12 (amerykan) i dla mnie jest to dobre, dosyć dobry wychył dmg spory jak na swój tier, Bardzo często trafia z czego się dziwie o.O

Ale co do brytanów nic nie mam, zawsze się wkurzał że jak stoje za kamieniem to jakimś cudem trafiła mnie fv ;p

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...