Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak LP?

CraftMattPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przed chwilą grałem z kolegą duo ja mam serie on nie i po wygranym meczu pokazało nam się w tym miejscu co pokazuje ile się dostało lp: Rankingowa: Poza rankingiem. Czy zaliczą mi to do serii, mogę to zgłosić do riotu by mi to doliczyli bo przecież to wygrałem a już było blisko następnej dywizji :(

Opublikowano

Przy Play masz taki wykrzyknik, a w nim informacja, że wystąpiły problemy techniczne po patch i kolejki rankingowe zostały wyłączone. Do czasu rozwiązania problemów nie będziesz otrzymywał LP.

Czyli, gdy wygrałem, to doda punkty? Skąd masz takie informacje?

Riot dał informację, że wszystkie zdobyte punkty (w tej chwili nawet już ich nie dodaje) zostaną cofnięte po uporaniu się z problemami.
Opublikowano

Przy Play masz taki wykrzyknik, a w nim informacja, że wystąpiły problemy techniczne po patch i kolejki rankingowe zostały wyłączone. Do czasu rozwiązania problemów nie będziesz otrzymywał LP.

Tam jest informacja o grach rankingowych ale 'teamowych 5v5 oraz 3v3' nie soloq ani duoq.

Opublikowano

Zauważyłem jeszcze, że żaden z moich kolegów nie ma dywizji razem ze mną.

Są one niewidoczne, tylko nie wiadomo czy dostaje się LP. Masz dywizję, tą którą miałeś wczoraj, spokojnie.

Opublikowano

Tam jest informacja o grach rankingowych ale 'teamowych 5v5 oraz 3v3' nie soloq ani duoq.

Racja, ale z jak widać z yolo i duo Q też są problemy.
Opublikowano

Wygralem wlasnie mecz, i wyskoczylo Ranked: ( Unranked ) :DD Brak dywizji, ziomek pisal w lobby, ze dostaniemy LP pozniej. Mam nadzieje -.-

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wygralem wlasnie mecz, i wyskoczylo Ranked: ( Unranked ) :DD Brak dywizji, ziomek pisal w lobby, ze dostaniemy LP pozniej. Mam nadzieje -.-

Jak nie dostaniemy LP bez informacji, to znaczy tylko to, że ta gra nie jest więcej warta uwagi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...