Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybkie zbieranie uridium, wasze pomysły i wyposażenie!

Adrian327d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prosił bym o podzielenie się informacją skąd szybko zebrać uridium, co bić, gdzie bić, ile to czasu zajmuje i jakie wyposażenie jest potrzebne

Proszę o podpowiedź co ja mam zrobić żeby szybko uzbierać 50k uridium

Posiadam Goliath 15LF3 1LF4 15BO2 3Irisy PET+ZbieraczBox3+ZbieraczSurowców3

Wrota mam 14/34 alfa i 36/111 zeta

371007.gif

Opublikowano

vBot + P.E.T z zbieraczem + (opcjonalnie) podwajacz i zbierasz...

Z energii składasz wrota i je robisz (alpha, beta, gamma, delta) za to masz urke, kredki i ammo.

A jak chcesz bardziej legal to lataj na cubkiki ( w grupie) lub bij mk i dk w grupie (czyli wszystko co lata)...

w5cNAHm.png

Opublikowano

okej.. żeby nie zakładać nowego tematu to ja zapytam co ja mam robić żeby szybko urkę zarabiać ;D

Aegis , goliath(spectrum) i vega

5 LF4

8 irków i APIS , irki ulepszone wszystkie ~9lvl

PET 14 LVL  kamikadze 3  zbieracz 3 zbieracz surowcow 3 i 2 protokoly radarowe 3 ( oczywiscie premke mam)

5 havockow

27 pp

Opublikowano

okej.. żeby nie zakładać nowego tematu to ja zapytam co ja mam robić żeby szybko urkę zarabiać ;D

Aegis , goliath(spectrum) i vega

5 LF4

8 irków i APIS , irki ulepszone wszystkie ~9lvl

PET 14 LVL  kamikadze 3  zbieracz 3 zbieracz surowcow 3 i 2 protokoly radarowe 3 ( oczywiscie premke mam)

5 havockow

27 pp

Kuby z grupką, boksy na bitkach lub alienki na 4-5, ja na 4-5 w godzinę zarabiam około 10 000 uri z ogarniętą grupką. 

Opublikowano

mój sposób kupić urke xD a tak na poważnie bije kryski ( ja w 1 h potrafię zarobić 15-20 k)

Jeśli masz profil na alieny, jest to możliwe, inaczej nie.

Bij kubiki, ranking fajnie wchodzi.

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

Jeśli masz profil na alieny, jest to możliwe, inaczej nie.

Bij kubiki, ranking fajnie wchodzi.

Po co profil? Wystarczy grupka 3 osób. 

Opublikowano

Po co profil? Wystarczy grupka 3 osób.

Hmm, dla mnie nie jest to możliwe :P. Chociaż. Może.. Przetestuje :) jutro dam odp

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

Uruchom P.E.T.a z mechanizmem na zbieranie skrzynek i bij MK/DK. To jest najlepszy sposób na nabijanie urki. Ew. bij w grupie Kubiki. Możesz też zbierać Vbot'em skrzynki na bitewnych mapach, ale możesz stracić konto. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Wiec też się dołącze do tematu ;3 W moim przypadku mam golca enforcer 12lv (x3 lf3 (reszta lf2) , 4 bo2 (reszta to napęd i oslonki za kredki), 1 iris i 1 flax. Z dmg u mnie strasznie słabo ok. 1.7k z x1 (dodam ,że gram na usa 3 east coast).

Wasze rady na urke i kredki ?

Opublikowano

Wiec też się dołącze do tematu ;3 W moim przypadku mam golca enforcer 12lv (x3 lf3 (reszta lf2) , 4 bo2 (reszta to napęd i oslonki za kredki), 1 iris i 1 flax. Z dmg u mnie strasznie słabo ok. 1.7k z x1 (dodam ,że gram na usa 3 east coast).

Wasze rady na urke i kredki ?

Kup leonka na handlu i lataj po 1 gali aż bedziesz miał 20lf-3 i z 5/10 osłonek i kryski
93988298266825447943.png

Opublikowano

Mój sposób na urke i w wrota : W dzień i wieczór zbierasz pall ( za pall masz wrota i ammo) w nocy bijesz kubiki z ammo x3  

korzyści 

- pallka ammo na bicie kubików

- urka z wrót

Lub po prostu znajd  ekipe na batka ^^ ( oczywiście do mojego sposobu potrzebna jest premka )

robiłem to z wypo

10 lf4

aegis + apis

kamyk 3 na premce 

bicie kubików na sepku ewentualnie złotko ( w nocy ok 2-3 masz zysk 15-20 k na godzinke ) 

Opublikowano

Moja kolej ;D

Wyposarzenie: FULL(wszystkie designy full lf4 na 16 i osłon na 16, 41PP)

Gdzie mogę dobrze zarabiać oprócz kubików i grupowych? ;D

Bardziej chodzi mi o alieny a nie wrota ;D

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Moja kolej ;D

Wyposarzenie: FULL(wszystkie designy full lf4 na 16 i osłon na 16, 41PP)

Gdzie mogę dobrze zarabiać oprócz kubików i grupowych? ;D

Bardziej chodzi mi o alieny a nie wrota ;D

jakbym mial takie konto to latalbym po 1-7 bil kryski duze i male albo bil kubiki :D

P.S teraz najlepszy sposob na uri to sa grupowe kubiki ,kryski to jest nic w porownaniu z zarobkami tam heh

Opublikowano

Korzystając z okazji, mógłby ktoś objaśnić jak sie robi wrota grupowe samemu( po zapaleniu bojek) czy musze rozesłać mooby po mapie,czy jak?Bo przy falconie sie chyba potem respią interceptory( przynajmniej tak było kiedyś).I czy można to robić bez kamyka w pecie(tzn,mam kamyka ale premki nie mam , a 350 uri za kazde bum to duzo ).Mam starą fullke , i 5 lf4 (moge być podkręcony sepkiem).Da rade z takim wypo?

Opublikowano

Korzystając z okazji, mógłby ktoś objaśnić jak sie robi wrota grupowe samemu( po zapaleniu bojek) czy musze rozesłać mooby po mapie,czy jak?Bo przy falconie sie chyba potem respią interceptory( przynajmniej tak było kiedyś).I czy można to robić bez kamyka w pecie(tzn,mam kamyka ale premki nie mam , a 350 uri za kazde bum to duzo ).Mam starą fullke , i 5 lf4 (moge być podkręcony sepkiem).Da rade z takim wypo?

Nie, nie dasz rady. Zbierz sie z kolegami w 3 osoby i zapalcie bojki wyciagniejcie falcona i bijcie, bo sposobu na grupowe raczej Ci nikt na forum nie poda.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...