Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłacalny jest zakup GTA V na PC po przyjściu Wersji na PS3 ?

Natan17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam się was. Czy wy po doświadczeniach z konsol zmieniacie też grę na PC ? Podobno będzie można zmienić Save z konsoli na PC i to nawet w wersji Online co mnie cieszy. 

Więc pytam się was czy to ma jakiś sens posiadania dwóch wersji tej gry :D

Nie znane są wymagania ale zobaczcie ( Tylko Sklepy Internetowe ,,ujawniają oryginalne" wymagania ) 

mój pc :

Procek : Inter Core 2 Duo 3.00Ghz

Grafika : AMD Readeon 7700 HD

Ram : 7gb

Windows : 7   64bit

Są wymagania z wielu stron jeden nawet pokazuje minimalne z procesorem Quad Core i7 

Ale bardziej prawdopodobne są te  : 

Komputery na procesorze Intela:

• Core 2 Duo E4500 2.4GHx,
  • GeForce GT 340, 2GB RAM,
  • 32GB dysk twardy,
  • DirectX 10.0,
  • Windows XP lub 7.

Lub te : 

Konfiguracja minimalna: 

Procesor: Core 2 Duo 3.0 GHz lub trzyrdzeniowy odpowiednik AMD z taktowaniem 3.50GHz 
Pamięć operacyjna: 4 GB 
Karta grafiki: Nvidia GeForce GTX 560 1024MB lub Radeon 6870 1024MB 
Dysk twardy: 45 GB 
System operacyjny: Windows Vista, 7 lub 8 

Konfiguracja rekomendowana: 

Procesor: Intel Core i5 3.40GHz lub AMD X8 FX-8350 4.00GHz 
Pamięć operacyjna: 8 GB 
Karta grafiki: Nvidia GeForce GTX 570 1,5GB lub ATI Radeon 6950 1GB 
Dysk twardy: 45 GB 
System operacyjny: Windows Vista, 7 lub 8 

Co o tym myślicie ? 

Opublikowano

Nigdzie nie ma podanych wymagań tej gry. Nie wiem skąd Ty to znalazłeś. Jeśli miałbym obstawiać które będą prawdopodobniejsze postawiłbym na drugie, nie sądze, żeby na jakimś dwurdzeniowcu od intela ta gra działała. Dx na pewno będzie 11, tak jak w przypadku Watch Dogs. Komputera nie masz jakiegoś kosmicznego, grafika nie będzie zbyt dobra, lepiej pozostałbym już na ps3 i cieszył się grą bez żadnych lagow.

Opublikowano

Mi bardzo dobrze grało się w GTA na PS3 i skoro już skończyłem tą grę, nie widzę sensu wydawać ponownie pieniędzy, żeby pograć na myszce i klawiaturze. Co najwyżej kupię samego BOX'a na półkę za 2-3zł, bo wersje na konsole już sprzedałem, a lubię mieć na półkach gry, które miałem i mam ;]

Czy jest sens posiadania dwóch wersji? Jeśli nie szkoda Ci pieniędzy, to możesz kupić, jednak gdzie jest sens kupić tą samą grę, byle grać na czymś innym, głownie z powodu lepszej grafiki w tym wypadku na PC? Może się powtarzam, ale ludzie naprawdę za często jako kwestię pierwszorzędną stawiają sobie grafikę w grach.

Opublikowano

Ja kupilem ps3 tylko po to zeby pograc sobie ze znajomym w gta5. Jak dowiedzialem sie o tym ze bedzie na NextGenowe konsole i PC, z miejsca sprzedalem konsole i gre zeby nie tracic kasy pozniej przy sprzedazy :D. Lepiej sobie poczekaj na wersje PC :P

e2TT2Na.png

Opublikowano

Osobiście też skończyłem V na konsoli, pograłem miesiąc na multi (skończył mi się gold). konsolę i grę sprzedałem. I teraz czekam na jakiś sensowny pre-order wersji PCtowej. 

"Nowe GTA" będzie ulepszone, zarówno graficznie, jak i np. AI przeciwników, więc zawsze warto będzie zobaczyć "jak im to wyszło". 

A czy Ci ruszy? Nie wiem. Nigdzie nie widziałem jeszcze wymagań podanych przez R*

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...