Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa nidalee

NoIMaszReporta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz jest dobra na topa, ponieważ pułapka skaluje się ze zdrowiem przeciwnika. Na midzie bez zmian - dobra jak umiesz trafiać z dzidy

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Pasjonat
Opublikowano

Troche jest zmieniona, ale moim zdaniem troche na +, mainuje ją i wiem jak były uciążliwe skoki, teraz to zmienili i na +.Puma na 1lvl coś pięknego, ide nią zagrać i napisze coś wiecej jak bd mi się chciało :)

Opublikowano

Nareszcie rework dla Nidalee <3

Imo dalej można nią grać na midzie, ale wydaje mi się, że teraz więcej ugra na topie, skalowanie z HP, rozpoczęcie hunted = boosty. Koniec z mechaniką spam Q i ucieczka z W.

Opublikowano

Z tym obecnym reworkiem jest bardzo OP, ze względu na jej ultimate i dzidy, możesz zmiażdżyć w sekundę enemy. Nadaje się na mida, supporta, jak i na solo top'a nawet. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak, wciąż jest bardzo dobra, jednak po pierwsze jest bardzej mobilna, a po drugie z postaci do poke'u zostało zmieniona w prawdziwego asasyna. Mimo że bałem się reworku, to jednak Rito się spisał :]

Opublikowano

Nidalee została zmieniona pozytywnie, przydał by się rework graficzny, ale to już pozostawiam riotowi, bo jej model to jest prawdziwy żart(chodzi o skrórki głownie).

Jak widać zmniejszono grubość dzidy ( Q ), niby jest to utrudnienie, ale według mnie ułatwia to sprawę z trafianiem bohatera przez mobki, dzida teraz przechodzi przez nie jak masło, również łatwiej jest trafić w uciekającego wroga, który ukrywa się za sojusznikami, lecz dzięki małej szparce dzida się tam przeciśnie, do tego zmiana w pume na 1 lvl mniam !

Opublikowano

Myślę, że rework jest super, nowa nidala dostała na nowo swego uroku. Na mida jak najbardziej sie nadaje dzięki temu, że W skacze do kierunku twojego kursora a nie kierunku marszu, przez co mozesz przeskoczyc przez miniony i dać niezły oklep przeciwnikowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...