Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pickup Kamermod

MR TROTYL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z kamermodem a dokładnie z pickup-em jaki w nim jest.

Problem polega na tym ze podnoszenie itemków działa tylko że gdy dodam do listy itemki które chce żeby podnosił i włączę filtr pickup nie podnosi nic, zaówazyłem natomiast ze podnosi yangi ale dopiero jak pobiegam chwile wokół nich o.O  więc jest to bez sensu. Jeżeli ktoś wie jak to naprawić albo spotkał się z podobnym problemem proszę o pomoc.

Opublikowano

Reinstalować gre jak i moda próbowałem juz dawno i niestety nie działa.

A jeżeli nikt nie wie jak zaradzić temu problemowi to może chociaż ktoś poda link do jakiegoś pickupa na wybrane itemy działającego na pl-u

Opublikowano

Tam masz taki przycisk "on" i musi być wciśnięty aby podnosił przedmioty z filtru. Owszem czasami przedmioty podnosi w opóźnionym tempie ale jest to wina niedociągnięć z tej wersjii moda. Mam taki sam problem tylko mnie wywala z gry przy większej ilości yang czy przedmiotów które mi wylecą z mobów :)

Opublikowano

Nie no oczywiście przycisk jest przestawiony na "on" jeszcze takie rzeczy potrafię ogarnąć xD  zresztą w pierwszym poście napisałem że pickup nie działa własnie po włączeniu filtra czyli nic zupełnie nie podnosi

Opublikowano

Mam dokladnie taki sam problem. Bez tej opcji bot podnosi wszystko dookola, a po nacisnieciu ON zupelnie nic. Dolaczam sie do pytania jak to naprawić?

Opublikowano

Pobrałem i zainstalowałem moda jeszcze raz lecz niestety to nic nie dało item filter dalej nie działa  :(  co więcej widziałem wczoraj na metinie ludzi używających kamera i pytałem się ich o filter na 4 osoby tylko 1 działał wiec wychodzi na to że to bardzo częsty problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...