Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv serv.

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogl rzecz biorąc od początku z swoją karierą na last chaos, tak naprawde zachęciły mnie pety do gry, te skille itd ^^ , ale mniejsza. Za dużego lvla to nie wbiłem na plu. Ze 100 ? I teraz pytanie polega na tym. Na jakim privie zacząć gre ?co tam dalej na wyższych lvlach sie robi itd :D ? Poleci ktoś jakiś serwer ? Jak zarabiać? tylko taki bardziej hardowaty , wymyślcie coś , like;uje

@Edit

pamiętam też że raz pobrałem jakiegos genesisa i strasznie ścinało mnie, chyba przez tą muzyke.

Opublikowano

Nie ma aktualnie takiego serwera. Możesz zagrać na genesis ale polecam dopiero po update który niedługo zostanie wprowadzony. Graj na plu, bardzo fajnie tam jest.

Opublikowano

Ogl rzecz biorąc od początku z swoją karierą na last chaos, tak naprawde zachęciły mnie pety do gry, te skille itd ^^ , ale mniejsza. Za dużego lvla to nie wbiłem na plu. Ze 100 ? I teraz pytanie polega na tym. Na jakim privie zacząć gre ?co tam dalej na wyższych lvlach sie robi itd :D ? Poleci ktoś jakiś serwer ? Jak zarabiać? tylko taki bardziej hardowaty , wymyślcie coś , like;uje

@Edit

pamiętam też że raz pobrałem jakiegos genesisa i strasznie ścinało mnie, chyba przez tą muzyke.

Nie ma takiego serwera.

Aktualnie są stawiane same serwery typu Easy.

Jak znajde czas to podczas tych 3 miesięcy się za to wezme bo pliki mam gotowe :x

Opublikowano

Ja ci polecam Destiny xDD według mnie jest dobry serwer ale team się opierdala z deczka więc trochę lipnie ale fajnie się gra jak ma się te kilika osób do gry ;)

Opublikowano

Pobierz Eternie Classic on bardziej pod Medium podchodzi Chyba ze raty mu zmienili 

Ale też polecam lc Genesis Co prawda to serwer priv Ale jak się chce to maksa można wbijać i w kilka miesięcy Dajesz bloka w gildii expisz bez koksu na sucho Przy okazji zarabiasz Drop sprzedajesz u NPC :D 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pobierz Eternie Classic on bardziej pod Medium podchodzi Chyba ze raty mu zmienili 

Ale też polecam lc Genesis Co prawda to serwer priv Ale jak się chce to maksa można wbijać i w kilka miesięcy Dajesz bloka w gildii expisz bez koksu na sucho Przy okazji zarabiasz Drop sprzedajesz u NPC :D

Serwer "Hard" nie oznacza wbjanie lvla tylko.. wez pod uwage ulepszanie drop sp itd. to sie nazywa serwer hard a nie to ze sobie zablokujesz expa i oo juz hard jest. To wlasnie zabawa nie jest co ci z tego ze tak sobie zrobisz skoro inni juz wbija cap na 50 takich postaciach.. troche logiki. Eternia Classic juz tez troche podchodzi pod easy jeznakze na te czasy jest najciezszym serwerem, mozesz tam sprobowac swoja przygode.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...