Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

opis patcha 4.10

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tym bt to przesadzili, teraz tylko adc będą go mieć. Nidalee fajnie wymyślili i się w końcu doczekałem tego nerfa lb. Ogólnie to fajnie ze nowe itemki wchodzą

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Bardzo mi się podoba ten bonus w doranie. To jest to, czego ten item potrzebował. Złodziej Esencji jest idealny dla Ezreala, który nie jest za bardzo w mecie, a dzięki temu itemowi stanie się silniejszy. Krwiopijca też będzie teraz całkiem fajny, pomimo wyższej ceny i zmniejszeni kradzieży życia. Raczej tylko ADC będzie go kupowało. Ciekawe te zmiany :)

Opublikowano

Ten nowy itemek na supporta będzie całkiem całkiem z soraką, janną etc.

3504.pngNEWArdent Censer
UNIQUE PASSIVEYour heals and shields on another unit grant them +25% Attack Speed for 6 seconds
UNIQUE PASSIVE+8% movement speed
ABILITY POWER+30
MANA REGENERATION10 mana per 5 seconds
COOLDOWN REDUCTION+10%
TOTAL COST2200 gold
RECIPEForbidden Idol + Aether Wisp + 550 gold

Hello there.

Opublikowano

Czyżby Urgot miał wrócić do łask? xD

Ogólnie patch bardzo przyjemny, jednak moim zdaniem lekko przesadzili z Blade'm, osłabili bohaterów pokroju Vayne, a wzmocnili Draven'a.

Opublikowano

Le-blanc powinna dostac nerfa 

Leblanc dostała nerfa, teraz nie ma już silence z Q

Opublikowano

Boli mnie bardzo nerf Le Blanc, jak ja mam teraz uciszać 2x, teraz nie mogę nic. Przeboleję to, gramy dalej. Patch bardzo dobry, najlepszy chyba w tym roku, podoba mi się. Zwłaszcza ten mana steal z bloodthristerem na ADC będzie miazga. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...