Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bilans 0-0-5

mikollek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomóżcie bo się wku*wiam cholernie, bilans w 5 lidze 0-0-5, w ostatnim meczu przeciwnik 16 strzałów ja 1, o co ku*wa chodzi, on w dodatku 75% posiadania piłki ja 25.

czytam wszelkie poradniki jakie się da i nic to nie daje. piszą, żeby podawć jak najwięcej, a przy drugim czy trzecim podaniu bliskim zawsze ktoś mi odbiera piłkę.

Fifa 14. Nie mogę stworzyć żadnej sytuacji do strzelenia gola.

Pomóżcie...

4-1-2-1-2 (Cech, Clichy, Ferdinand, Kompany, Walker, Yaya Toure, Cazorla, Willian, Navas, Eto'o, Sturridge)

(bilans już 0-0-7 - każde spotkanie przegrane przynajmniej 0:3)

a2afmh.jpg

Opublikowano

Z poradnika sie nie nauczysz nic, najwazniejsza jest praktyka. Kiedys z bratem gralem prawie codziennie 1vs1 w 13 i sie na tyle wyszkolilem ze nizej niz 2-3 liga dawno nie bylem

Opublikowano

Tak to jest jak się jest początkującym i się od razu rzuca na UT.Żaden poradnik nic ci nie pomoże bez rozgrywania spotkań np w fifę 2002 (moja 1 fifa) przegrywałem wszystko co się dało,pograłem trochę i załapałem o co chodzi.Ja przez 12 lat już gram w fifę ale jak kupiłem 14 to też nie grałem od razu UT tylko chciałem pograć offline aby się nauczyć.Poradnik może wskazać ci drogę ale nauczyć się grać musisz sam

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

ja od siebie tyle dodam ze grałem offline od fify gdzie dało sie faulować(nie pamietam ktora to była :D) bramkarza do fify 14 dopiero fifa world gram online sam z czasem sie nauczysz. możesz ogladać filmy ludzi co grają w fife moze to cos ci pomorze ;)

tipy ? nie podawaj do przeciwnika tyle :D

Opublikowano

ciezko bedzie CI szybko ogarnac ta gre , ja w pierwsza fife to chyba 2000 gralem to byly czasy jeszcze klaiatury :) poczatki byly trudne , az chyba zaczalem w 2002 grac na ps2 na padzie i tak juz zostalo :D 1 miesiac i bedziesz w miare dobry

Opublikowano

2rrneyf.jpg

Nikt cię tego nie nauczy. Musisz sam wiedzieć jak się w danej zachować sytuacji. Nie graj jak PLKDamian, strzelając z każdej pozycji. Wypracuj sobię dogodną okazję. Ja polecam korzystać z mini mapy, to się też tyczy @ravoner

xD Bo mówi dużo.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...