Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze słicz botem!

CiupCiap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie i ludziska rozpisywac sie za bardzo nie bede ale mam problem i to powazny ;D
Stalo sie to ze 2 tyg temu, pewnego ranka wstalem, ukrecilem zdrowego stolca jak na prawdziwego faceta przystalo zasiadlem przed kompa celem wybonowania sobie itemka i ku memu zdziwieniu słiczbot nie dziala! No zjeb*l sie no :D POOMOOOCYYY!! :D

Opublikowano

Sluchaj no dziecko kochane ty mi tu nie spamuj o balasach tylko słicz bona mi nareperuj!!

Pobierz nowego? 

A to wcale nie jest spam, jeżeli na raz nie zabrało to znaczy że musisz się udać do lekarza :D

Lub łyknąć tabletkę powodującą sraj wodospad

[img=http://www.mpcforum.pl/uploads/images/388701402847318249447.jpeg

Opublikowano

Pobierz nowego? 

A to wcale nie jest spam, jeżeli na raz nie zabrało to znaczy że musisz się udać do lekarza :D

Lub łyknąć węgielek na przeczyszczenie

POBIERALEM!

Jak to do lekarza?! z cala muszla klozetowa by mu udowodnic ze na raz nie zabiera? Czy srac mam na miejscu? :D

Opublikowano

POBIERALEM!

Jak to do lekarza?! z cala muszla klozetowa by mu udowodnic ze na raz nie zabiera? Czy srac mam na miejscu? :D

A może po prostu spłuczka Ci się zepsuła :D

a co do bota pobierz Switchbotv3_0_0_5 a następnie otrzymaj bana od Game Mastera :D 

Opublikowano

A może po prostu spłuczka Ci się zepsuła :D

a co do bota pobierz Switchbotv3_0_0_5 a następnie otrzymaj bana od Game Mastera :D 

no co ty to najnowszy model SRAJTEX 2014 z podgrzewana deska, wyswietlaczem dotykowym i spluczka na pilota!

Switchbotv3_0_0_5 <-- juz pobieram :D

Opublikowano

no mówie, że może prądu w spłuczce nie masz i woda nie zlatuje, to wszystko przez te elektroniczne nowości. Najlepiej jest na wsi gdzie można srać na kompost!

Opublikowano

no co ty to najnowszy model SRAJTEX 2014 z podgrzewana deska, wyswietlaczem dotykowym i spluczka na pilota!

Switchbotv3_0_0_5 <-- juz pobieram :D

:O  :O  :O  :O  Kto bogatemu zabroni :D

Opublikowano

no mówie, że może prądu w spłuczce nie masz i woda nie zlatuje, to wszystko przez te elektroniczne nowości. Najlepiej jest na wsi gdzie można srać na kompost!

o nie nie nikt lopata spod dupy wybierac mi nie bedzie a woda jak najbardziej zlatuje tylko ten balas wciaz unosi sie na wodzie! haksiory mi nadal nie dzialaja! ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...