Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Channele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomieszane channele ?

Mam problem z channelami gdy się loguje kontem 1 na ch1 a kontem 2 na ch2 to w m1 się nie widzimy i to by było oks ale gdy pójdę na  mapke z bety tymi postaciami na różnych cha to się tam spotykamy. Później robie relog na m1 postaciami i znowu się spotykamy gdzie wcześniej m1 działało. Czy to może być przez mape ? Jeśli źle zrobione channele to prosze o pomoc.

Opublikowano

Temat do zamknięcia, dzięki pomocy legado . Robił mi channele 3 i 4 oczywiście zjebał i na koniec 1 i 2 już takze nie działało. Poprawiłem to sam tak ze działały 4 channele ale jakie później błędy  zaczeły się dziać .... musiałem przywrócić  kopie. Nie polecam legado.

ps do legado : Sory za te opinie ale taka jest prawda straciłem wczoraj i dzisiaj okolo 5 godzin jak nie wiecej a i tak twoja robota poszła w kosz. Napisałeś żę w tych sprawach jesteś opanowany do perfekcji. Mam teraz ubaw w c**j z tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...