Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak napisać poradnik do lola

pimpdestroyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej i najłatwiej jest zacząć od przedstawienia postaci, najlepiej jaka linia, jaki typ, itd.

Potem to już Twoja sprawa jak opiszesz. Ja np. następnie opisałam runki, masterki, umiejętności (skills), i jak ją budować (bardzo ogólnie) - ale to najlepiej jest opisać dokładnie, w sensie, że co po kolei kupować i dlaczego. Jeszcze czary (podpalenie, leczenie, itd.).  W sumie tyle, możesz jeszcze napisać przeciwko jakiej postaci jest dobra, kto ją kontruje :)

Możesz jeszcze dodać w jednym obrazku wszystkie skórki tej postaci (którą opisujesz).

Opublikowano

Najlepiej i najłatwiej jest zacząć od przedstawienia postaci, najlepiej jaka linia, jaki typ, itd.

Potem to już Twoja sprawa jak opiszesz. Ja np. następnie opisałam runki, masterki, umiejętności (skills), i jak ją budować (bardzo ogólnie) - ale to najlepiej jest opisać dokładnie, w sensie, że co po kolei kupować i dlaczego. Jeszcze czary (podpalenie, leczenie, itd.).  W sumie tyle, możesz jeszcze napisać przeciwko jakiej postaci jest dobra, kto ją kontruje :)

Możesz jeszcze dodać w jednym obrazku wszystkie skórki tej postaci (którą opisujesz).

możesz dać link podgapie trochę ? dziękuję .

Opublikowano

ok dziękuję dla mnie poradnik 10/10 mistrzostwo 

a skąd mam zabrać te takie ładne obrazki jak ty ?

Ja je sama zrobiłam, tzn. nie rysowałam tego pierwszego tylko edytowałam :P

Obrazki (rendery) z google lub deviantart.

Opublikowano

najpierw wybierasz jaką postac chcesz opisac a pozniej szukasz poradnika do innej postaci niz wybranej. kopiujjesz caly poradnik, wklejasz , wazne zeby nazwa postaci i cały opis nie zgadzal sie z nia..

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...