Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM/TGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam już 16 wiosen, mogę zapewnić ogromną pomoc w grze, na forum jak i na TS, jestem osobą miłą, lubię poprzeklinać jak coś mnie zdenerwuje, ale ciężko wyprowadzić mnie z równowagi

. Piszę ten temat, bo może ktoś szuka takiej osoby jak ja ! 

1. Doświadczenie z grą, mistrz gry ? .
W metinie siedzę już sporo czasu, GM byłem tylko na serwerach hamachi i nauczyłem się troche komend, ale najdłużej to raczej na swoim serwerze . Pomagam troche ziomkom, jak ktoś stawia jakiś serwer więc w plikach, bazie, cliencie też coś tam pogrzebać umiem . Staż w grze to jakieś 4-5 lat .

2. Ilość wolnego czasu ? ;
Ilość wolnego czasu ? Wiadomo nauka ważna jest . Ale gdy skończe sie uczyć, a robię to od razu po szkole dajmy na to od 15 do 17 to potem mam czas do późnego wieczora/późnej nocy.

3. Coś o sobie ? 
Krótko, zwięźle i na temat ... Mam 16 lat i rodzice dali mi na imię Damian . Interesuje się troche komputerami, lubię przesiadywać na forach, ts, no i oczywiście lubię grać w Metin2 ^ ^.

4. Dlaczego ty ? 
Hm może ze względu na to, że strasznie lubię pomagać, nie olewam ludzi, i mam duże doświadczenie z tą grą, no i jest ze mnie taki trocha NOŁ LAJF  :).

Co Oferuję ? ;

-Dobry kontakt z graczami i pomaganie im w problemach,
-Pomoc na forum,
-Sporą znajomość komend,
-Pomoc na TS,
-Pomoc przy wyszukiwaniu bugów na serwerze, jeżeli takowe będą ,
-Pomoc w tworzeniu eventów.

Czego oczekuję ? ;
Ogarnięta administracja, z poczuciem humoru, nie musi być pełnoletnia-to tak w skrócie .

Jeżeli ktoś jest zainteresowany moją ofertą to prosze pisać na PW lub skype dyndalek1211

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...