Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą z podanych gier MMORPG wybrać?

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po krótkim przeszukiwaniu internetu znalazłem 3 interesujące mnie tytuły, ale jako że sugerowałem się tylko wyrywkami z recenzji i fragmentami let's play-ów żeby zobaczyć tylko jak każda z nich wygląda, chciałbym spytać was o radę, którą grę możecie mi polecić?

A może znacie inną o wiele lepszą grę niż te trzy wymienione?

Te gry to:

Age of Conan

Vindictus

Lord of Rings Online

Rozważam jeszcze Runes of Magic i Last Chaos, ale o pierwszej słyszałem, że jest strasznym crapem a o drugiej, że tylko trochę mniejszym

Jeśli chcecie mi coś zaproponować to warunki są takie

dobra grafika pełne 3D (jakoś nie dzierżę 2D z lotu ptaka) :P

po polsku

ciekawa fabuła, questy i ogólnie to czym charakteryzuje się dobre MMORPG

co do grafiki to żeby nie była cukierkowa, przesadnie japońska jeśli mogę to tak nazwać

Raczej coś w stylu tego

ab36e319-73de-4b1f-9c28-5b573e1cbd43.jpg

broń boże nic takiego

2.jpg

Przemoc oczywiście musi być

Erotyka... cóż, żeby dało się grać w towarzystwie ale ewętualnie zawędrować w miejsce którego nie wypada pokazywać rodzinie :P

dodam jeszcze że nie lubię kiedy na spawnie jest 200 ludzi (teraz najważniejsza część) ubranych w świecące migające latające skrzydlate itd zbroje które de facto są większe od ich postaci...

@Edit

ten screen z TESO (o ile się nie mylę) chyba za bardzo zawęża pole zasięgu

coś tego typu też może być:

http://nice-cool-pics.com/data/media/22/shaiya__light_and_darkness__2005__mmorpg.jpg

byle bez przesady

Opublikowano

Naprawdę nie potrafisz sobie pobrać każdej pograć chwilę i ocenić każdy ma inny gust niekoniecznie polecona tutaj gra przypadnie akurat tobie do gustu jak już w nią zagrasz

gQSkfLC.png

Opublikowano

Naprawdę nie potrafisz sobie pobrać każdej pograć chwilę i ocenić każdy ma inny gust niekoniecznie polecona tutaj gra przypadnie akurat tobie do gustu jak już w nią zagrasz

ale nie mam żadnego porównania

poza tym w mmorpg większość opcji odblokowuje się po uzyskaniu któregoś tam lvl'a

każdą z tych gier pobierałbym cały dzień bo mam słaby net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...