Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

przerwa - patch 4.10

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Przywoływacze, 18/06/2014, o 01:30 czasu polskiego, kolejki rankingowe zostaną wyłączone w przygotowaniu do patcha 4.10. O 03:00 czasu polskiego, serwery zostaną wyłączone, wszystkie jeszcze trwające mecze zakończą się remisem, a statystyki z nich nie zostaną zapisane. Przerwa nie powinna potrwać dłużej niż 6 godzin.

Źródło:

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=718916

Pozdrawiam

Opublikowano

No oczywiście, zaczyna mi się wolne to nie będzie nocnych plajsów ;_:

Opublikowano

update SR prawdopodobnie będzie po mistrzostwach świata w lola czyli październik

Mam na myśli same pliki zaaktualizowanej mapy. Na streamie było mówione, że zostaną one wydany z patchem na długo przed włączeniem mapy.

Byłoby fajnie sobie ją pozwiedzać :P

Co myślicie?

Opublikowano

I tak nie gram w nocy :] Czekam czekam. kilka dni wolnego bez bola będzie ;p

To dlatego jesteś w Silverze xD

Co do tematu: Spoko, chociaż tak jak już ktoś pisał zaczyna się wolne i akurat nie będę mógł sobie pograć rankedów bez noobków (patrz "gimbaza" i inne dzieci).

Opublikowano

To dlatego jesteś w Silverze xD

Co do tematu: Spoko, chociaż tak jak już ktoś pisał zaczyna się wolne i akurat nie będę mógł sobie pograć rankedów bez noobków (patrz "gimbaza" i inne dzieci).

Ty też rotfl :D

ymm. A ktoś wie mniej więcej do której da aktualizacja będzie ? Z tego zdania "Przerwa nie powinna potrwać dłużej niż 6 godzin." Nie wiem jak to czytać... Czy od 1:30 czy od  3:00 ... ;d

Opublikowano

Ty też rotfl :D

ymm. A ktoś wie mniej więcej do której da aktualizacja będzie ? Z tego zdania "Przerwa nie powinna potrwać dłużej niż 6 godzin." Nie wiem jak to czytać... Czy od 1:30 czy od  3:00 ... ;d

Wiem, tylko ja wcale nie gram rankedów. Ostatniego grałem chyba 5 dni temu a poprzedniego chyba ze 2 miesiące temu.

Od 1:30 wyłączą rankedy, a od 3 cały serwer.

Opublikowano

Lb bez silence'a to teraz można zwracać ją a co do nidalee to dla mnie reworka tutaj zbytnio nie widać.

No wcale nie możesz skoczyć na pumie z W tyle co LeBlanc na swoim W.

Opublikowano

BOTRK opada ,stackowanie dorans blade'ów będzie się bardziej opłacało :D.

Wszyscy się przerzucą na krople. Reszta mało mnie obchodzi...

+'sy? Wreszcie zagram LB! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...