Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tania, dobra myszka

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkurwia mnie ta moja bezprzewodowa. Co tydzien muszę ładować oraz chujowo działa, raz płynnie, wszystko ok, a raz musze mocno ruszać ręką, żeby przesunąc kursor  po ekranie. Myślę, że przewodowa będzie bardziej pod tym względem stabilna, tak więc jaką polecicie do 50 zł? . Myszka ta ma być w miare czuła, żeby fajnie się grało w cs:go, czy bf3

No dobra, niech będzie do 70 zł, bo zaraz napiszecie, że za 50 zł same gówna ;)

XrgAYyk.png

Opublikowano

Ja używam A4tech bloody v7m, jednak jest wersja v7, która z tego co mi wiadomo jest tańsza. Niestety w sklepie była tylko v7m. Nie widzę pomiędzy nimi różnicy, bo się nie zagłębiałem, ale jest świetna. Możesz spokojnie brać. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jakie są różnice pomiędzy myszkami bezprzewodowymi, a przewodowymi? Bezprzewodowe faktycznie gorzej chodzą, czy m się wydaje?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Na pewno mają mniejszą żywotność, wkurwiającego 'laga' oraz bateria jest nie trwała w nich (wkurwia gdy np. grasz w bfa i na samym środku Cię ktoś zabije bo mycha padła).

Ogółem odradza się 'bezprzewodowych rzeczy'.

graphic.png
Opublikowano

W życiu nie bierz nic na PixelArt/V-Track'iem. Na allegro znajdziesz nowego X747 z A9500 za 60zł, która biję na głowę pod względem precyzji sensora myszki właśnie pokroju Bloody V7 w którym jest zastosowany jest dwie klasy gorszy sensor PixelArt

Opublikowano

Proste pytanie z mojej strony. Czy ta myszka jest lepsza od bloody V7 i w ogóle w tej cenie? http://allegro.pl/mysz-a4tech-xgame-x710bk-podkladka-x7-200mp-pixart-i4261403779.html

W życiu nie bierz nic na PixelArt/V-Track'iem. Na allegro znajdziesz nowego X747 z A9500 za 60zł, która biję na głowę pod względem precyzji sensora myszki właśnie pokroju Bloody V7 w którym jest zastosowany jest dwie klasy gorszy sensor PixelArt

A co to jest pixelart/v-track?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Proste pytanie z mojej strony. Czy ta myszka jest lepsza od bloody V7 i w ogóle w tej cenie? http://allegro.pl/mysz-a4tech-xgame-x710bk-podkladka-x7-200mp-pixart-i4261403779.html

A co to jest pixelart/v-track?

Jest to sensor używany w myszce, na internecie krąży plotka że owy sensor jest złej jakości i wgl. Znam 3-4 typa co mają tą myszke i gra im się świetnie.

Anoizmie nie zgodzę się z tobą, mam paru typów co mają tą myszke a przy okazji samemu grałem na V3 i czułość jak i precyzja wyższa niż w np. GX88 ;-;

graphic.png
Opublikowano

Jest to sensor używany w myszce, na internecie krąży plotka że owy sensor jest złej jakości i wgl. Znam 3-4 typa co mają tą myszke i gra im się świetnie.

Anoizmie nie zgodzę się z tobą, mam paru typów co mają tą myszke a przy okazji samemu grałem na V3 i czułość jak i precyzja wyższa niż w np. GX88 ;-;

to już sam nie wiem czy ufać tej myszce czy nie.. czemu zawsze jest tak, że jeden mówi o czymś źle, a drugi dobrze, i weź tu się zdecyduj...

XrgAYyk.png

Opublikowano

A na przykład dlatego, że takowe osoby nigdy tych sensorów nie posiadały bądź myśleli - ah, to ten sensor, jaki słaby - to się nazywa odwrotnym efektem placebo. Mam v-tracka, polecam. : ) A4Tech X7 v-track f3 

Miałeś kiedykolwiek myszkę z lepszym sensorem niż V-Track np. 4G/A9500? Jeżeli nie to kup albo pożycz myszkę z takim sensorem i pobaw się 2-3 tygodnie. Nie wrócisz już do budżetowych i mało precyzyjnych sensorów typu V-Track/PixelArt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...