Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruje serwer Minecraft

Farmesik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie. Jestem w stanie zasponsorować serwer Minecraft - na początek tak od 50 slotów, jeśli będzie się rozwijał to spokojnie do 100 i w przyszłości może nawet więcej. Oczywiście szukam osoby która zna się na rzeczy tzn. ma już własny pomysł na serwer, być może rozbudowaną mapę pod serwer oraz ogarniętą paczkę pluginów, ale brakuje jej środków aby postawić owy serwer. Oferuję posiadanie rangi właściciela lub headadmina zupełnie za darmo (dodam że sam możesz dobierać adminów moderatorów itp do serwera, ja go tylko sponsoruję), ale tylko jeżeli serwer sam będzie się utrzymywał z rang płatnych typu VIP. Oczywiście jeśli pluginy, mapa oraz reklama będą ogarnięte to serwer spokojnie będzie stał i stał iż zyski będą z pewnością wystarczalne do opłacenia, także tutaj nie ma problemu, kwestia organizacji. Do tego dodam, że jeśli serwer naprawdę się rozwinie i zyski będą dosyć spore, jak najbardziej jestem w stanie się nimi podzielić, bo w takiej sytuacji Tobie też się coś należy. Ważne dane typu ftp oraz login i hasło do hostingu również jestem w stanie udostępnić, ale po jakimś czasie współpracy tzn. po nabraniu jakiegoś zaufania, wiadomo wink.gif

Zainteresowanych proszę o pw lub dodanie mnie na skype: filip.staskiewicz (jest kilka takich kont, moje zlokalizujecie po obrazku - szkic twarzy ,oraz miejsce zamieszkania - Niemcy) i następnie skontaktowanie się ze mną.

Na koniec dodam, że o kontakt proszę tylko te osoby, które naprawdę wiedzą o co mi chodzi, najlepiej jeżeli masz już jakąś mapę i pluginy które można po prostu wrzucić na ftp i zacząć coś robić smile.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...