Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ezreal w tej mecie + Czy mogę streamować w takim wieku?

Piecu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.

Co sądzicie o ezrealu w tej mecie?

dla mnie jest kosą

13 gier - 1 przegrana

92% Win.

Harras Q, W

ucieczka E

Ult na całą mapę.

2.

Czy mogę streamować w wieku 14 lat?

Gdy rozmawiam z kimś na skype (1szy albo 2gi raz) mówią że mam głos na osobę w wieku 15-18 lat.

Jestem w silverze V , nie flamuje.

czy ktoś by oglądał? czy raczej odpuścić sobie?

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

1. Ez był moim mainem w s3 był super i nim tylko grałem aż do plat 1, ale tera się nie nadaje.

2. Mam 15 lat i posiadam Diamond 4 na solo q. Streamowałem 3h i 0 ludzi oglądało, a ja przecie mam zajebisty komentarz i skilla :C

Opublikowano

Ez, dobry na solo / duo, ale nie na turnieje, tak mi się wydaje.

Streamować możesz w każdym wieku, o tyle że w wieku 12-15 lat nie widzisz tego, ale masz dziecinne zachowanie. Nie zawsze chodzi w tym o głos, a o dojrzałość wiekową. Jeżeli czujesz się na siłach to streamuj, to fajna rzecz, ale jak Ci się nie śpieszy, poczekaj : )

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

ez jest dobry, ma najlepszy escape wśród adc, ale są lepsi pod innymi wzgledami, corki z lucianem biją wiecej (burst) i mają lepsze aa, jinx ma lepszego aoe ulta i jest lepsza do siege

ez jest średniakiem w tej mecie

Opublikowano

W wieku 14 lat raczej nikt nie bedzie chciał cie oglądać po 1 z powodu głosu a po 2 dziecinne zachowanie .

Co do ezreala raczej nie 2x lepszy jest teraz lucian twitch czy caitlyn

minionek_5956.png

Specjalista
Opublikowano

Ez jest spoko jak ogarniasz czemu nie?
Co do wieku ważne abyś mial mutacje, bo jak ktos robi live czy ma kanal na yt a brzmi jak 8latka to ludzi nie przyciaga.

Opublikowano

1.

dla mnie jest kosą

13 gier - 1 przegrana

92% Win.

Harras Q, W

ucieczka E

Ult na całą mapę.

2.

Gdy rozmawiam z kimś na skype (1szy albo 2gi raz) mówią że mam głos na osobę w wieku 15-18 lat.

O kurwa... To naprawdę Cię postarzali ,a 19 lat już nie masz? Meh, oczywiście to taki żart xDD.

A tak serio to:

Ez jest obecnie miernym adc.

//Co do streamu to wątpię... Ilu ludzi ma diamond I ,i streamują po 4h ,a widzów max 10. A wiekiem mają po 19/18 lat.

Zwłaszcza ,że jesteś silver ,wątpię abyś przyciągnął dużą publikę ,ale mogę się mylić.

Spróbuj przez 7 dni streamówać codziennie po 3h.

Opublikowano

Odpusc sobie, kto bedzie ogladal kogos z Silvera? Chyba, ze bedzie to mialo nazwe " Powrot do Brazu " Czy tam, " Miszcz Brazu " i robilbys jakies smieszne rzeczy, to moze ktos by sie skusil, ale tak to watpie. Wiek nie jest wazny, wazne jest jak grasz, czy jestes po mutacji i czy masz wyobraznie. Powodzenia ( I tak gowno z tego wyjdzie )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wracaj do gry Teemo w brązie,kto oglądałby dzieciaka bez osiągnięć? Nikt o zdrowych zmysłach. Bierz Teemosa i troluj w hide&seek pewnie Ci się spodoba jak większości osób w Twoim wieku :)

Co do Ezreala,to w tych dywizjach każdy potrafi okazać się silną postacią.

Opublikowano

Jezeli masz dobry sprzęt to czemu nie, mozesz spróbować jeśli Ci to wyjdzie i ktoś bedzie cie oglądał to rób to dalej

Btw. Ez był mocny w s3 teraz sa lepsze pick'i 

Lucian

Jinx

Cait

x

Opublikowano

1.

dla mnie jest kosą

13 gier - 1 przegrana

92% Win.

Harras Q, W

ucieczka E

Ult na całą mapę.

2.

1. Ez jest spoko ale nie jest hyper carry.

2. Nie możesz, zabraniam ci.

Opublikowano

kolejny gimbus marzący o wielkiej karierze streamera lub pro gejmera - bez urazy, ale taka jest prawda.
jakbyś był starszy o te 5 lat to jeszcze mógłbyś zacząć coś próbować, ale mając taka dywizje a nie inną, żadnej oglądalności nie będziesz miał. zbliżają się wakacje, zajmij się czymś czym zajmują się dzieci w twoim wieku, baw się w rycerzy czy coś z kolegami. radze ci zaniechać drogi streamera na dzień dzisiejszy.
#toniehejttylkorzeczywistość

Opublikowano

Nie streamuj, bo nie warto.

Jak zrobisz może ten diament co wydaje mi się w twoim wypadku niemożliwe, to zacznij próbować streamować.

Poza tym chcesz streamować a pewnie nie wiesz czy masz odpowiedni upload i kompa.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Nie masz sensu próbować, jest za duża konkurencja która już ma swoich fanów nerva, dissu, gimper etc. Jeszcze ta dywizja, normalnie to z kumplem ludzi z takiej dywizji flejmujemy. Co do eza nie jest żadną kosą i  moim zdaniem są lepsze champy a te 92 % winów to nie sprawa op champa tylko że jesteś w S5 i grasz na samych bronzach .... lecz jeżeli na upartego będziesz streamował zabarykaduj się przed starym(nah) i nie wystawiaj twarzy. Jeszcze ten wiek odpycha.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

ez jest dobry, ma najlepszy escape wśród adc, ale są lepsi pod innymi wzgledami, corki z lucianem biją wiecej (burst) i mają lepsze aa, jinx ma lepszego aoe ulta i jest lepsza do siege

ez jest średniakiem w tej mecie

Lucian lepsze, przed slowem ucieknie + speed z W

Opublikowano

Lucian lepsze, przed slowem ucieknie + speed z W

+ cd mniejsze choc o to mozna sie klocic

ez jest sredni/ slaby gdyz ma wszystko lecz w niczym nie jest najlepszy

Opublikowano

Możesz a co do mety to po chuj ty się pytasz jak ci dobrze idzie to graj czym umiesz a te nooby z brązu trzymają się mety gdzie się idzie ^^

43912984399041166371.jpg

Opublikowano

w silverze V to soraką bez itemów zrobie 50w 0 lose... Nie masz się czym chwalić. Streamować sobie możesz nikt Ci nie zabroni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...