Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metinek.eu.

Zupers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co rozumiesz przez twierdzenie "czy opłaca się tam grać " ?

Gdybyś troszkę poszukał jest specjalny temat promujący ten serwer i tam możesz zadać pytanie czy też zobaczyć opinie innych zamiast tworzyć kolejne niepotrzebne tematy :)

Opublikowano

A czy istnieje jeszcze sklep BETA?

Nie ten sklep był tylko na beta-testy serwera które już dawno się skończyły 

Opublikowano

Także grałem na serwerze i jest to jeden z najgorszych serwerów metin2, ze względu na administrację. Dostałem perma za obrazę, która nie była do nikogo skierowana, napisałem na wołaju dla beki "Jestem mistrzem i nie interesuję mnie zdanie niżej klasy społecznej" I co ? Dostałem bana na 1 dzień wbijam na ts'a wyjaśnić sytuację, pytam GM'ów za co mam bana, oni mi mówią że za obrazę, dobra wysłuchałem ich chciałem mówić powiedziałem 1 zdanie i mi się zaczęli GM'i wp... w zdanie (dokładniej GM: Weexer, Visual i Ziomus) Nw jakim cudem oni dostali GM'a. Nie dość że nie dali mi dojść do głosu to jeszcze zabrali mi mikrofon i dali rangę "nie mogę pisać" - nie mogłem pisać kazali mi tylko ich słuchać (debilizm). Potem w końcu wszedł admin ts'a i mnie zbanował bez żadnych dowodów, bo niby ich wyzywałem... Banda dzieciaków i tyle. Do tego później gadałem z h@ dostałem unbana. Zapomniałem dodać że za to że chciałem dowiedzieć się za co mam bana dostałem zamiast na 1 dzień na tydzien... smiechu warte. Po unbanie pograłem 1h i dostałem perma od Ziomusia bo podobno "oszukałem h@" i wcisnąłem mu kity - watpię że on wie coś o tej sprawie. Powiem jeszcze tyle, że jest tam faworyzacja. Podlizujesz się, ładnie piszesz do gm'ów (mówię tu tylko o tych 3 + moderatorka Julia) to od razu masz u nich luzy. Dam na potwierdzenie moich słów ss'y. Dobije 50 postów i zrobię dyskusję na temat tego serwera i dam wszystkie dowody :) Dodam jeszcze że strasznie dużo lizodupów jest, lizą się do tych nastoletnich adminów dzięki czemu są lepiej traktowani. Serwer jako tako jest spoko, ale jeśli chcesz grać to lepiej siedź cicho i olewaj zaczepki innych, do tego uważaj na JaramTHC i [TuT]Haze - dwa największe podlizuchy, którym wszystko wolno. Za groźby karalne w życiu prywatnym koleś nic nie dostał (ten 1) - patrz ss'y.

Zaraz będzie odpowiedź Ziomusia, który jest zwykłym płaczkiem, bo nawet wysłuchać moich argumentów na tsie nie chciał. Zwykła dzieciarnia. Istnie przedszkole.

28rdx5e.jpg

Jak widać zostałem olany przez admina, chyba nic nie robił skoro w m1 sb stał i najprawdopodobniej do kogoś pisał ale pomylił czaty. Chyba sprawa bana jest ważniejsza niż jakieś jego osobiste sprawy... Czekałem ponad 15 minut na odpowiedź, aż po zauważeniu GM'a, że stoi w miejscu (nie dało się wejść na wolne miejsce w m1 i duszek leciał w to miejsce) Postanowiłem pisać "GM Weexer dlaczego mnie olewasz, przecież widzę że jesteś ..." W końcu odpisał. Reszte dowodów nie bd opisywał po prostu wrzuce i tyle.

Tutaj widać Groźby ... kara? Nic. hahah

fbx6af.jpg

2pske4y.jpg

5lpc0y.jpg

33k9kx2.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...