Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego wierzchowca kupić na start

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam gre po 2 latach na sfgame.pl (żaden priv) i mam 1 lvl oraz 25 grzybów jakiego wierzchowca najlepiej kupić? nie będę wydawał na grzyby kasy realnej

Opublikowano

najlepiej kub gryfa bo potem będziesz żałować znajdz jakąś gildie i jedziesz :D

Gildie mam starą 88% trener kupiłem już gryfa dzięki + temat do zamknięcia:)

Opublikowano

jak dla mnie jeżeli już się kupować grzybów nie będzie to najlepiej kupić wierzchowca który daje 30%

Opublikowano

nie będę wydawał na grzyby kasy realnej

Dobrze że to napisałeś, gdyż gracze nie wydający realnych pieniędzy na grzybki muszą nauczyć się umiejętnie je wydawać.

Oczywiste jest że wierzchowiec za 25 grzybków -50% będzie po prostu nie opłacalny. Najlepiej zainwestować w wierzchowca za 1 grzybka, który daje -30%. Nie wydając realnych pieniędzy i tak nie znajdziesz się NIGDY w topce.

Jeżeli już tu piszę to dam ci radę co do wydawania grzybków. Grzybki wydawaj tylko w czasie eventu mądrości oraz gorączki złota na 3 paski.

Można też zbierać grzybki przez miesiąc ale zrezygnować w tym czasie z eventu mądrości i g.złota i po miesiący takiego zbierania wydać na event epicki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...