Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM'em.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to ja się troszeczkę rozpisze. Między innymi napisze coś o sobie czym się interesuje , czy mam doświadczenie w pełnieniu funkcji Game Mastera i co mogę wprowadzić na wasz server.

No to zacznijmy od tego czy mam doświadczenie. Sądzę że nadaje się  na stanowisko , ponieważ jestem osobą której można powierzyć odpowiedzialne zadanie oraz obdarzyć zaufaniem. Chętnie pomagam innym , jestem wyrozumiały , systematyczny , cierpliwy i nie spoufalam się z graczami lecz służę pomocą. Na pewno dogadam się z team'em servera gdyż jestem otwarty na nowe znajomości i na 100% znajdziemy wspólny język.

Na server chciałbym wprowadzić częste eventy jak i Ox'y bo to przyciąga graczy. Z pewnością mogę poświęci sporo czasu od 5 do 8 godzin. Jestem raczej osobą kreatywną zawsze wpada mi do głowy kilka pomysłów ale najpierw przemyśle je 50 razy i dopiero się nimi podzielę. Na pewno starałbym się na wszelkie sposoby zareklamować dany server.

Teraz napisze coś o sobie. Jestem Michał mam 17 lat mieszkam nieopodal Warszawy głównie interesują mnie jak każdego chłopaka dziewczyny ^^ Oraz piłka nożna i gry takie jak Metin2. A poza tym jakbym dostał daną funkcje na pewno nie wklepał bym sobie max levelu na innych kontach. Mam poczucie humoru , lubię sobie pożartować i pośmiać. Jestem bardzo wyrozumiały , zawsze służę pomocą w trudnych sytuacjach.

Moje GG : 44961151 ( Pisać jestem codziennie :3 )

Opublikowano

Współpracowałem z dwoma serverami jeden był to hamachi kolegi a drugi dość znany ale nadal działający. Nie chce za bardzo reklamować tu servera więc jak chcesz szczegóły to GG :)

Opublikowano

podanie nie najgorsze, mogę polecić. ale taka mała uwaga: przed przecinkami nie daje się spacji. :D

mimo, że poleciłem, raczej mało kto przyjmuje do teamu osoby, które nie oferują nic pomocy przy plikach, czy cliencie. po prostu wolą wziąć znajomych.
powodzenia. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...