Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon dotykowy do 250 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż szukam telefonu dotykowego do 250zł. Telefon będzie używany do przeglądaniu internetu, do gier gdy będę wracał ze szkoły . Najlepiej z androidem.

Opublikowano

WT19i (lww) używka, dobry telefon pod custom romy otwarty, dosyć solidna obudowa.

Z takich mniej znanych i tanich to:

- goclever quantum 4

- overmax vertis

do 300zł je kupisz, ale każdy telefon się rozwali po roku/2 użytkowania, trendy też się zmienią

Opublikowano

Bo to gunwo, słaby sprzęt, brak aktualizacji do ICS'a. Od siebie polecam Live with Walkman lub Xperia Mini Pro. Miałem ( i mam obie). Powiem Ci, że na xda znajdziesz na nie każdy ROM. Ostatnio kupiłem drugiego LWW za 160zł. Możesz też trochę poszukać nowych xperii, trochę droższe, ale parę modeli ma świetny stosunek cena/jakość.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano
Opublikowano

Kruger&Matz Move, w tej cenie nic z parametrami średnimi nie znajdziesz, procek dobry ramu troche za mało ale w tej cenie niczego więcej sie nie spodziewaj, jak już to bym polował na używke L7 :)

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...