Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite od Zera do Challengera !

nikolasg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

~Najsilnijeszym wojownikiem jest ten , kto pokonał sam siebię...~

-Konfucjusz

Opublikowano

Nie napisałem od Drewna , tylko od Zera :)

-Konfucjusz

Opublikowano

Żadnej wartości merytorycznej, rozmowy o szkole (opowiadania to się chyba w podstawówce pisze, prawda?), słaba gra. Wątpię, żeby komuś pomogło, skoro nie do końca wiecie nawet, jak się zbudować. Aż mi smutno, że coś takiego zaśmieca ten dział.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Dla tego napisał od ZERA !!!! nie ogladalem i nie mam zamiaru ale jeżeli gracie od ZERA to powodzenia bo sie wam przyda. A dla reszty panow zwlaszcza pana moderatora [ smiechlem ] polecam patrzec na wszystko z dystansu wtedy nie wyjdziecie na takich chujów jakimi sie teraz obrazujecie. A dla pana autora jezeli faktycznie gadacie o szkole to przestancie nie ma sensu wplatywac w gry zycie realne i vice versa. 

[ swoja droga baksiu jak przeczytalem twoj post a pod avatarem zobaczylem pomaranczowy zlepek liter ktore ukladaja sie w wyraz MODERATOR mialem taki sam odruch jak na tym ze avatarku, z gory dziekuje za minusy albo usuniety post bo tylko to tutaj moderatorzy potrafia robic zero dystansu i profesjonalizmu ]

Opublikowano

Quadre je****m Thanatosem ja ci dam unsub !

-Konfucjusz

Opublikowano

Żadnej wartości merytorycznej, rozmowy o szkole (opowiadania to się chyba w podstawówce pisze, prawda?), słaba gra. Wątpię, żeby komuś pomogło, skoro nie do końca wiecie nawet, jak się zbudować. Aż mi smutno, że coś takiego zaśmieca ten dział.

Człowieku,uszy to się myje a nie trzepie o wanne,tam była mowa o rozprawce a nie opowiadaniu.Co ty pieprzysz o słabej grze,cisneli ich ładnie.Build składali w miarę więc nie wiem o co Ci chodziło,pozatym tam nie piszę,że to poradnik a raczej seria,więc nie jest to przeznaczone dla "pomocy".Mi też jest smutno,że ktoś taki jak ty dostał moderatora w tym dziale.  ;)

Dulce et decorum est pro patria mori~Horacy

Opublikowano

Twój poziom inteligencji , to jak to ładnie określiłeś "podstawówka" . Czy twoja wypowiedź w tym temacie wniosła coś ? wątpię ! Na moim kanale są serię jak nazwa wskazuje "Zagrajmy w" a nie "Poradniki bądź jak grać" Dziękuję dobranoc (Śmiechłem)

-Konfucjusz

Opublikowano

Po konsultacji z administratorem forum, zamykam temat z powodu braku jakiejkolwiek treści merytorycznej. W dziale Smite nie ma subforum "media", co świadczy o tym, że takich filmów tutaj być nie powinno. Zażalenia na PW. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...