Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol a restart neta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasem zdarzy się, że mój net strzeli focha i się wyłączy. Kiedy już wrócę do gry bol nie działa - ustawienia są, ale nie wykonuje comba, nie lasthituje itp. Na chacie 24/7 jest błąd:41129994997319969328.png Wie ktoś jak to naprawić? Już nie chodzi o to, by bol znów działał (chociaż będę wdzięczny, jeśli zadziała), wystarczy, że będę mógł normalnie korzystać z chatu.

(Ryze.lua, to Ryze - the Rogue Mage)

Opublikowano

Wydaje mi się że musisz niestety wyjść z gry, i wejść jeszcze raz by znowu działało ;/

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Czasem zdarzy się, że mój net strzeli focha i się wyłączy. Kiedy już wrócę do gry bol nie działa - ustawienia są, ale nie wykonuje comba, nie lasthituje itp. Na chacie 24/7 jest błąd:41129994997319969328.png Wie ktoś jak to naprawić? Już nie chodzi o to, by bol znów działał (chociaż będę wdzięczny, jeśli zadziała), wystarczy, że będę mógł normalnie korzystać z chatu.

(Ryze.lua, to Ryze - the Rogue Mage)

Mój skrypt  <3

kliknij 2x f9, po prostu BoL gubi pakiety i dlatego tak się dzieje (na każdym skrypcie).

Opublikowano

Kto by pomyślał, pomogło zwykłe wciśnięcie klawisza :O Dzięki ^^

PS.Skoro twój skrypt, to gratulacje, jest świetny ^^

takie info, 2x f9 = unload -> load skryptów - dlatego przy update jest to wymagane. ;)

ps. możesz napisać jakiś motywujący post na forum BoL'a, podbijesz mi temat :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...