Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasa

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zagrać sobie na Pandorze i nie wiem na jaką klasą mam zamiar grać. Obecnie mam palla 82 lvl i przyjemnie mi się nim gra, ale odczuwam że brak mu obrażeń. Jaką klasę polecacie na grę w okolicach 80-160 poziomu?

Opublikowano

Grałem palem do 75 troche żenada ze słabymi eq lipa w cholere a dmg nie powalający (jednak to jest puszka na dmg)

Łowcą grałem do 160 na privie niestety katastrofalnie się zawiodłem.

Magiem przegrałem do 109 ale około 2 lat temu więc za pewne różnica jest gigantyczna

Woje widze mają gigantyczne DMG aktualnie co mnie troche przeraża ale idzie przeżyć

Aktualnie gram tropem 84 lvl i eq z 70 lvla (kupiłem już na 90-100) gra mi się przyzwoicie chociaż nie daje rady na mnichach (nie w andarum tylko tam dalej) Gra do tego poziomu była miła tera 5 lvli musze nabić byle gdzie żeby móc założyć hero na 90.

Spróbuj Tropkiem chociaż nie jest to to samo co było kiedyś to ciągle daje rade : )

graphic.png
Opublikowano

Za mało informacji:

1. Jakim budżetem dysponujesz?

2. Co ty na tych lvl chcesz robic?

3. Może mniejsza rozpiętość leveli bo to aż 80 lvli

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Zmienię to, jaka klasa jest dobra do 100, a potem się rozpędza. Chodzi mi o PvE a budżet to wszystko zależy od dropów. Dodatkowo mam pytanie na temat wyczerpania, jakbym kupił za 8sł na miesiąc, to codziennie dostaję te 4h?

Opublikowano

Zmienię to, jaka klasa jest dobra do 100, a potem się rozpędza. Chodzi mi o PvE a budżet to wszystko zależy od dropów. Dodatkowo mam pytanie na temat wyczerpania, jakbym kupił za 8Sł na miesiąc, to codziennie dostaję te 4h?

Jeśli tak możesz spróbować tropem, ale ich jest dużo :P

Jeśli nie to tancerz od 100 się rozpędza.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Zmienię to, jaka klasa jest dobra do 100, a potem się rozpędza. Chodzi mi o PvE a budżet to wszystko zależy od dropów. Dodatkowo mam pytanie na temat wyczerpania, jakbym kupił za 8Sł na miesiąc, to codziennie dostaję te 4h?

Zawsze od 5:45 lub 6:00(nwmd) będziesz miał 10h wyczerpania :P

Ja Ci polecam tropka do expa ew. tancka :P

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Aktualnie to tropek 100+ na elity i exp dobry, ale tylko z dobrym eq (zbroja i łuczek hero to minimum,a reszta to może być uni ,byle nie zwykłe itemy), woj też całkiem spoko, ale trzeba skille dobrze rozdać i będie gitez, narazie jeśli chodzi o 130+ to tancerz będzie idealny do pvp, elit, expa, herosów i ogólnie do wszystkiego nawed bez jakiegoś wyjechanego w kosmos eq (no ale broń, pomocnicze i zbrojka co najmniej hero i też skille musi być z nich rozwinięte na max życie, broń i pomocnicze, unik, agresywny i za reszte sa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...