Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja Summoner's Rift

EuFoRuCzNy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ta aktualizacja mapy będzie miała większe wymagania od starej?;d Bo mam cały komp zaje*any pierdołami i go troche muli

Opublikowano

Ronter wręcz przeciwnie. Mapa będzie wymagała mniejszej ilości RAM niż teraz. Aktualnie mapa przechodzi beta testy. Nie jest jeszcze ustalona data wydania tej mapy, ale mam nadzieję, że pojawi się już wkrótce :).

Ps : Ronter, jeżeli Ci muli, ścina możesz zawsze zmniejszyć sobie ustawienia, pobrać CClaner i wyczyścić komputer z niepotrzebnych danych (oczywiście możesz sobie tam wyznaczyć co możesz usunąć, a czego nie). Jeżeli masz długo komputer przydałby się też format.

Opublikowano

Czy ta aktualizacja mapy będzie miała większe wymagania od starej?;d Bo mam cały komp zaje*any pierdołami i go troche muli

Co do twojego pytania mam odp 

Wymagania będom takie same ponieważ to tylko aktualizacja mapy a nie całej gry a te efekty co będom dodane do mapy tylko zmniejsza jakieś 3,4 fps a potem zrasta do do normalnych ilości FPS

Opublikowano

Niektórzy sądzą, że z początkiem s5, ale myślę, że wejdzie on wcześniej. Może w wakacje.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nic nie wiadomo, ale ta mapa ma właśnie chodzić jeszcze płynniej od aktualnej

Opublikowano

Ronter wręcz przeciwnie. Mapa będzie wymagała mniejszej ilości RAM niż teraz. Aktualnie mapa przechodzi beta testy. Nie jest jeszcze ustalona data wydania tej mapy, ale mam nadzieję, że pojawi się już wkrótce :).

Ps : Ronter, jeżeli Ci muli, ścina możesz zawsze zmniejszyć sobie ustawienia, pobrać CClaner i wyczyścić komputer z niepotrzebnych danych (oczywiście możesz sobie tam wyznaczyć co możesz usunąć, a czego nie). Jeżeli masz długo komputer przydałby się też format.

kłamstwo, było mówione że wymagania będą mniejsze jedynie będzie wymagać trochę więcej pamięci RAM

Opublikowano

Ps : Ronter, jeżeli Ci muli, ścina możesz zawsze zmniejszyć sobie ustawienia, pobrać CClaner i wyczyścić komputer z niepotrzebnych danych (oczywiście możesz sobie tam wyznaczyć co możesz usunąć, a czego nie). Jeżeli masz długo komputer przydałby się też format.

Kłamstwo. Na oficjalnej stronie lola pisało że nowa mapa będzie brała więcej pamięci ram.
Opublikowano

Niektórzy sądzą, że z początkiem s5, ale myślę, że wejdzie on wcześniej. Może w wakacje.

Like za Sygnature :DD

@top

Nie ma ustalonej daty, mam nadzieje, ZE TA MAPA NIE WYJDZIE. Tyle w temacie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

bedzie wymagać wiecej ramu lecz będzie lepiej zoptymalizowana (WHAAAAAT ?? xD

Słyszałem gdzieś, że między patchami 4.12/4.13 moze się nowa mapa pokazać :)

Opublikowano

Oby jej nie wprowadzali...

Teraz z lola bedzie dota... ehh

Masz racje ... Teraz ta mapa jest taka trochę "platelinowa" ...

Opublikowano

Co do twojego pytania mam odp 

Wymagania będom takie same ponieważ to tylko aktualizacja mapy a nie całej gry a te efekty co będom dodane do mapy tylko zmniejsza jakieś 3,4 fps a potem zrasta do do normalnych ilości FPS

Naucz się pisać.

//topic: wg. mnie na początku s5 ;) 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Walic tych co pisza ze ta mapa bedzie "dotowa" lub glupia poniewaz jak mogliby zmienic stara mape na nowa zeby niebyla podobna do doty.

Nawet jak staraliby sie zmienic na taka zeby niebyla podobna do doty to i tak by im niewyszlo poniewaz to niebylo by podobne do MOBA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...