Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windbot - crack?

Kodziak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Czy istnieje jakiś crack do Windbota?

Ewentualnie jak ominąc owe 14 dni tutoriala? Pomimo, że zakładam nowe konto i tak wyskakuje Expired. Prawdopodobnie trzeba rejestr przeczyścić, lecz co i gdzie dokładniej? :)

Opublikowano

Nie istnieje crack do Windbota.

Jak masz zmienne ip, to możesz spróbować wtedy się zarejestrować.

Nie.

Istnieje crack do windbota - nawet sam możesz zrobić w vm protect 2.14

A z zmiennym ip nie zadziała - jest przypisane to do hwid procka + dysku.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

przeciez w ciagu 30 dni idzie lekko zarobic 1,3kk czyli tyle ile kosztuje licencja do windbota od resellera na forum, w dzisiejszych czasach takie 1,3kk to jest nic

Opublikowano

przeciez w ciagu 30 dni idzie lekko zarobic 1,3kk czyli tyle ile kosztuje licencja do windbota od resellera na forum, w dzisiejszych czasach takie 1,3kk to jest nic

Albo w dzień na dicebocie.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

A Czy ktoś mógłby wyjaśnić na jakiej zasadzie dokładnie działa mechanizm blokady? W sensie co instalacja programu czyta i wysyła do serwera?

Opublikowano

Hwid procka + dysku twardego, tego nie zmienisz od tak (dysk twardy jeszcze można, ale procesor ... raczej nie).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

nie wiem czemu tak duzo osob marnuje czas na szukanie darmowego bota zamiast po prostu zarobic na platnego.

smiac mi sie chce jak widze posty typu "Czy istnieje jakiś crack do Windbota?" albo "po co placic, jest crack do xeno"

w ciagu tych zmarnowanych dni na szukanie bota naprawde mozna wiele zarobic, szkoda, ze tak malo osob zdaje sobie z tego sprawe.

czolowi botterzy sa w stanie zarobic 19-26zl z jednej staminy, z jednej postaci... a takich postaci maja np 6

ja ze swoich smiesznych 12 czy tam 13 knightow zarabiam co 3 dni na pacca i co 5 dni na kolejna licencje windbota, reszta dni pacca i licencji daja mi czyste pieniadze na konto w banku.

najprosciej wedlug mnie - wyslac smsa za 23zl i masz bota lub kupic za 1,3kk od resellera.

w prosty sposob mozna zarobic 1,3kk, wystarczy poswiecic troche czasu.

tworzac nowego chara i stawiajac go na salamandry venore mozna w cala stamine wyciagnac ok. 100k

1 stamina = 100k a to dopiero 1 char...

na te salamandry mozna zrobic 4 skrypty kazdy na osobna miejscowke, 4 staminy = ok 400k (kto nie wierzy to niech obczai sobie forum sa zdjecia w projektach)

kolejne chary mozna postawic na ghostland, na mount sternum

teraz fajnie sie na rorcach zarabia... na 40 knighcie z noob skillami mam jakos 7k zlota na godzine

samo nic nie przyjdzie. trzeba dac cos od siebie.

jezeli ktos chce darmowych porad, wskazowek, motywacji badz po prostu zapytac o cos zwiazanego z tibia, windbotem, boceniem itd to niech napisze do mnie na prv, a podam swoj nr gg. ja pierwszy do nikogo nie bede pisal, to Ty chcesz sie dowiedziec czegos, a nie ja.

Opublikowano

Mądrze prawisz. A znasz jakieś godne polecenia skrypty na windbota do zarobku? Jaki serwer Twoim zdaniem najbardziej nadaje się na zarobek?

Opublikowano

Za link była bym wdzięczna. Tyle że diceboty to jednak problem bo postawić takiego w Yala graniczy z cudem. No i trzeba zainwestować w pacc co w sumie nie jest problemem takim jak dopchanie się do wolnego depo. 

Opublikowano

Po co pacc xD ? thais i masz duży zarobek.

Znajdziesz owego na różnych forach.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Szansa na dopchanie się do depo Thais jest minimalna. Na dodatek mam mieć 24h włączonego kompa ? D: Czy da się kupić jakiś serwer i ustawić by się odpalało codziennie samo?... Nie ogarniam D:

Opublikowano

Myślę, że VPS dałby radę. Jakiś najtańszy to w sumie 15-20zł/m. Plus ten dicebot to jakieś 20zł/m?

Ciekaw jestem ile można z tego dziennie wyciągnąć na rl'u.

Opublikowano

Wydaje mi się że to miało by sens o ile postawiło by się z 3 takie równocześnie, 2 w Yala i 1 PH. Inne miasta wydają mi się dość bez sensu. Czy na 1 licencji wind bota można postawić więcej jak 1 bota (tak tak, początkująca z głupimi pytaniami ;< )?

Opublikowano

Hwid procka + dysku twardego, tego nie zmienisz od tak (dysk twardy jeszcze można, ale procesor ... raczej nie).

Wszystko da radę zmienić ale program owy jest płatny.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Wydaje mi się że to miało by sens o ile postawiło by się z 3 takie równocześnie, 2 w Yala i 1 PH. Inne miasta wydają mi się dość bez sensu. Czy na 1 licencji wind bota można postawić więcej jak 1 bota (tak tak, początkująca z głupimi pytaniami ;< )?

przciez w thais mozesz postawic nawet i 10 botow przy kazdym depo, co za roznica.

na 1 licencji windbota mozesz postawic tyle ile chcesz botow.

Opublikowano

Jest to opłacalne.

Sam stawiałem 2 miesiące vps i zarobiłem 600 zł~.

Mój kumpel stawia od pół roku i zarabia miesięcznie ponad 2k (stary admin dicebot.pl).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Jest to opłacalne.

Sam stawiałem 2 miesiące vps i zarobiłem 600 zł~.

Mój kumpel stawia od pół roku i zarabia miesięcznie ponad 2k (stary admin dicebot.pl).

Skrypty własne czy kupione od kogoś?

Opublikowano

Po przemyśleniu, dochodzę do wniosku że zarabianie na tej grze pln to nie dla mnie. Mimo wszystko, nie pogardziła bym jakąś stronką gdzie był by zbiór darmowych skryptów do windbota. Oczywiście nie taki jaki jest na oficjalnym forum. Zrobiłam sobie druidke i w sumie fajnie było by ją podexpić wyżej by później już manualnie grać ;)

Opublikowano

Po przemyśleniu, dochodzę do wniosku że zarabianie na tej grze pln to nie dla mnie. Mimo wszystko, nie pogardziła bym jakąś stronką gdzie był by zbiór darmowych skryptów do windbota. Oczywiście nie taki jaki jest na oficjalnym forum. Zrobiłam sobie druidke i w sumie fajnie było by ją podexpić wyżej by później już manualnie grać ;)

czemu nie taki jaki jest na oficjalnym forum?

ja w kilka godzin znalazlem pelno skryptow, zrobilem sobie foldery typu knight 8-50, knight 50-100 itd skonfigurowalem i mam. niestety kilka skryptow tez musialem sam zrobic, bo nie bylo takich albo byly platne. co do druidki to na forum windbota masz skrypta na trolle dla sorca, ale lepiej pobrac dla knighta - kupic serpent sworda i bocic. ja tam wbilem 27 lvl. potem na rotwormy do 33 i od 33 na dwarf guardy byle do 45 lvl.

Opublikowano

Na forum WB różnorodność skryptów jest bardzo uboga. To co fajne jest płatne. Sama nie ogarnę robienia skryptu chociaż by w powodu braku czasu. Dlatego miałam nadzieję na jakieś dobre duszyczki które się podzielą moooże czymś nie publikowanym na forum WB? Nadzieja matką głupich ;D Tak tylko podpytuję. Prawdopodobnie zrobię jak piszesz @szeldo123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...