Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem posiadaczem LG L3 E400 i po ponad 2 latach uzytkowania zepsul mi sie ekran( funkcje telefonu dzialaja, na "czuja" moge sobie wlaczyc np muzyke ale zadzwonic czy napisac sms jest praktycznie niewykonalne), zdecydowalem sie nie naprawiac go z samego powodu na to ze wydaje mi sie to nie oplacalne(potrzebowal bym nowej baterii i paru innych napraw bo troche go uzytkuje i jest w troche "slabym" stanie).Chcialbym kupic sobie nowy telefon i mialem na oku nokie lumie 520, cos takiego do 500zl nie potrzebuje zadnych super telefonow, moj budzet to 500zl.Co myslicie o lumii 520, ewentualnie jakims innym smartfonie do 500zl(bron boze nie lg, mam dosyc).

Mam jeszcze 1 pytanie, czy na lumiowym windows phone dalo by rade pobrac jakies aplikacje przekroju skype, open fm, gadu gadu?

Opublikowano

Witam, jestem posiadaczem LG L3 E400 i po ponad 2 latach uzytkowania zepsul mi sie ekran( funkcje telefonu dzialaja, na "czuja" moge sobie wlaczyc np muzyke ale zadzwonic czy napisac sms jest praktycznie niewykonalne), zdecydowalem sie nie naprawiac go z samego powodu na to ze wydaje mi sie to nie oplacalne(potrzebowal bym nowej baterii i paru innych napraw bo troche go uzytkuje i jest w troche "slabym" stanie).Chcialbym kupic sobie nowy telefon i mialem na oku nokie lumie 520, cos takiego do 500zl nie potrzebuje zadnych super telefonow, moj budzet to 500zl.Co myslicie o lumii 520, ewentualnie jakims innym smartfonie do 500zl(bron boze nie lg, mam dosyc).

Mam jeszcze 1 pytanie, czy na lumiowym windows phone dalo by rade pobrac jakies aplikacje przekroju skype, open fm, gadu gadu?

W Windows Phone jest tylko około 1000 apek, ale skype powinien być. Nie wiem jak z resztą. Lumia 520 to dobry budżetowy telefon. Za swoją cenę niezły.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Moto g do tej kwoty.

Używana chyba :P Na Allegro od 650 zł, w zwykłym sklepie około 750 zł.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...